Krasslig

Blä, jag känner mig inte helt kry i kroppen. Började för några dagar sedan med smärta i ena käken, för att sedan känna av halsont igår. Känner av halsont idag med och har ont i ena visdomstanden, så nu är frågan om det kanske är det som spökar... Det tänkta konditionspasset för min del blev inställt i alla fall, ifall att det skulle vara något som lurar i kroppen. 

Bella blev lasrad idag, så hon fick sig en välförtjänt vilodag. Hon har jobbat på bra de senaste dagarna, så det passade bra med vila idag. Hon och Focus fick nya skor, och imorgon är det gammelgrabbarnas tur att få nya dojor. Jag red Focus på banan innan hovslagaren kom, i dressyrsadel för första gången på länge nu, hehe. Han kändes superfin för det mesta, men han var ganska spänd idag. Känner mig ärligt talat lite omotiverad i dressyren just nu och mer motiverad till att hoppa honom faktiskt, haha. Är säkerligen på grund av succén i måndags ;) 

Tage och Boppen fick gå en runda i skogen idag. Äntligen har det blivit kul att rida ut igen! Tänk vad lite barmark och plusgrader kan göra. Så najs! De skötte sig finfint och vi red på i mycket trav och galopp. Härlig tur!
 
 
/ Anna

Kommentarer
Anonym säger:

Anar att ni har skrivit någonstans om varför Tage o Boppen inte är barfota längre?

Svar: Självklart! Det kan man inte ha missat om man följer oss :)
Emma Elfstrand

2019-02-28 | 21:46:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: