Kontrakt påskrivet!

Hej allihopa! Hoppas ni har haft en bra helg såhär långt :) Ikväll ska vi iväg på kalas, så efter att detta inlägg är skrivet ska jag göra mig iordning och sen åka. 

Idag trodde jag att hästarna skulle vila eftersom det enligt YR skulle regna hela dagen, men det gjorde det inte, så alla utom Tage blev motionerade ändå. Han ska jag motionera imorgon istället. Anna red Bella och hon var både överenergisk och tjurig, så det verkar inte ha blivit bättre av att hon har "belastats" med träning efter senaste veterinärbesöket. Får se vad veterinärerna säger på måndag helt enkelt. Anna red Boppen i Bellas sadel, och det gick kanon. Hans sadel är gammal och ligger inte så bra på honom längre, så det var skönt att Bellas låg så bra på honom. Han kändes superfräsch och Anna tyckte det var lättare att rida honom i en såpass bra sadel också. Focus fick sig en promenad tillsammans med Anna. 

En annan rolig grej vi har gjort idag är att vi nu under eftermiddagen har haft ett möte och skrivit på ett kontrakt med en ny mediaplattform dit vi bland annat ska flytta vår blogg. Det ska bli väldigt spännande, och kommer göra oss mer motiverade till att publicera bra material här. En dröm hade också vart att starta en podd med hjälp av denna plattform, och vi får helt enkelt se om det är något som vi kommer ha tid med i framtiden! Vet att det är många som vill att vi ska börja podda, och vi kan bara svara er att: Det vill vi också, så det är ingen omöjlighet att det kommer ske :) 

 
Ha en fin kväll allihopa!

/ Emma 
Kommentarer
Anonym säger:

Åååh, en ren dröm att lyssna på er i en podcast! Ja ja ja!

2019-02-09 | 17:32:49
anonym säger:

Åh hoppas ni får till en podd! Skulle vara jätteuppskattat

2019-02-09 | 17:33:18
Anonym säger:

Jag hade lyssnat på podden!! 😍

Svar: Så kul :D
Emma Elfstrand

2019-02-09 | 20:47:36
Anonym säger:

Hade varit så kul om ni fick till en podd! Är inte så jätteförtjust i dagens hästpoddar så hade ni startat en hade jag absolut följt den! Heja er!

Svar: Kul att höra :D
Emma Elfstrand

2019-02-10 | 19:55:22
Daniela säger:

Ååh vad kul att ni får blogga på en portal :D Jag ska också skicka förfrågan till en portal och hålla tummarna att jag får börja blogga där :)

Svar: Åh vad kul! Lycka till :D
Emma Elfstrand

2019-02-11 | 18:27:31
Bloggadress: http://lifewithdaniela.wordpress.com
Sätilaryttaren.se säger:

Äntligen flyttar ni till en ny portal, nu hoppas jag att bloggen ger er en extra inkomst- det förtjänar ni! När blir flytten? :)

Svar: Tack snälla :D Om ungefär en månad :)
Emma Elfstrand

2019-02-11 | 19:08:17
Bloggadress: http://satilaryttaren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: