Härlig söndag

Idag har vi haft en härlig söndag. Först unnade vi oss sovmorgon. Anna sov ända till halv tio, medan jag vaknade vid åtta, men skönt ändå att slippa ställa klockan och samtidigt kunna gå och lägga sig lite senare :) 

Under förmiddagen så redigerade jag en video, körde ett cykelpass på gymmet och veckohandlade. Eftermiddagen spenderades i stallet, och nu ska jag jobba litegrann innan jag tar ledigt för kvällen. På tisdag ska jag träffa vår revisor som ska göra vårat bokslut, så jag har lite att greja med innan dess. 

Hästarna skötte sig i alla fall finemang idag. Bella och Boppen reds tillsammans och vi lade upp några bommar för att få upp lite motivation hos oss/hästarna. Vi har inte ridit över bommar med Bella efter skadan, men eftersom hon älskar allt som har med bommar och hinder att göra så ville Anna prova det idag. Hon var så fin. Tjurig till en början, men så fort Anna fick fram henne gick hon superbra hela passet. Anna kunde fatta galopp och galoppera utan problem, och Bella tyckte det var så kul att få trava och galoppera bommar under ryttare igen. Hon drar sig som en magnet till de bommarna, haha. Boppis gick fint också, och jag tog faktiskt mina första små skutt efter diskbråcket idag! Ytterst okomplicerat med bom - 6 korta språng till block, bara för att jag skulle känna hur det kändes i min kropp och få in de rörelserna lite igen. Vill inte anstränga min kropp för mycket men tänker att det är stärkande och bra att hoppa lite hinder på max 70 cm för mig nu :) 

Sedan var det Focus och Tages tur. Focus var lite knäpp till en början, men det är väl standard, haha. De båda fick jobba lite bommar också, då Anna har tänkt hoppa lite imorgon och ville ha värmt upp lite inför det idag. Focus var så duktig! Det finns film på honom på vår Insta story (systrarnaelfstrand) och det är så roligt att vi numera faktiskt kan rida ordentliga övningar med hjälp av bommar. Att trava travbommar förstår han dock inte, men är det enskilda bommar/bommar du ska komma på i galopp går det toppen. Han är helt avslappnad nu med bommar känns det som, och verkar snarare tycka det är kul ♥ Tagis skötte sig också bra, men jag fick så ont i min höft så jag kunde inte rida så seriöst eller länge. 

 
/ Emma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: