Halkigt värre

Alltså tjena mittbena, idag har vi rena isgatorna både på gården och de lite mindre vägarna. Så himla halt! Lyckades i alla fall halka hem till Emma med bilen i morse i sakta mak, haha. Ta det försiktigt om ni ska ut i trafiken hörrni! 

Vi har fått motionerat alla hästarna idag, trots isgatan. Vi kommer nog inte våga rida ut så länge väglaget är såhär, dessvärre. Tar emot enormt när vi är väldigt varierade ridningsmässigt i vanliga fall. Men säkerheten går först såklart! Alla fick gå i paddocken. Emma red Boppen, och han kändes lite trött och tung idag. Lagom med ett skrittpass för honom idag då. Focus och jag bett-tränade, man får ju passa på när underlaget inte är tipptopp :) Kunde ändå trava lite med honom och han var superduktig idag! Det går verkligen framåt med bettet. 

Tage red jag barbacka på en sväng i paddocken, så mysigt. Vi tränade lite på kort trav, och det gjorde han kanon. Tänk vad lätt han har för att lära, ändå. När Miranda red så förstod han inte alls vad hon menade med att korta ihop traven men idag så var det inga frågetecken. Bella skrittades för hand i paddocken. Tänkte rida henne igen på lördag, så får vi se hur hon känns då inför 
 
Focus idag! Och snäll Boppis som står och väntar medan Emma tar kort på mig, haha ♥ 

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Kan ni inte göra en hästarnas utrustning?
Antingen visar man allting eller det som används mest/sina favoriter.
Benskydd, träns, sadel mm.

2019-02-07 | 21:22:36
Anja säger:

Tycker ni ska fråga er vet om vatten träning för Bella

2019-02-08 | 21:15:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: