Duktig Took Snook

Idag har vi haft en fantastisk dag i stallet! 5-10 plusgrader med sol har det varit idag, så hästarna fick gå utan täcke under dagen. Så mysigt ♥ Vi hade planerat att hoppa både Tage, Boppen och Focus idag, men stallsysslorna drog ut på tiden, så gamlingarna hoppar vi imorgon. De fick sig en uteritt idag istället, men Focus hoppades "ordentligt" för första gången. 

Vi är så sjukt stolta över honom! På ett år har han gått från att inte vilja gå i närheten av en bom och tycka att bommar/hinder är superobehagligt till att idag hoppa ett språng på 65 cm och bjuda själv mot bommarna/hindren på banan. Han hoppar så avslappnat och samtidigt snärtigt och energiskt. Det märks att han är gammal hopphäst! Vi lade fram 4 "studsbommar" idag som han gjorde så fint, och sen även en liten kombination med liitet kryss in - ett galoppsprång - räcke. Räcket höjde vi alltså upp litegrann idag, så man kan säga att idag är första gången som han tog ett ordentligt språng med ryttare efter sin utbrändhet :) 

Stolt Took och Anna ♥ 

Det har tagit ett år av mental träning för honom att komma hit, och vi är så glada över att han idag kan hoppa små hinder med glädje. Ni vet ju hur mycket vi brinner för varierad träning och det gör oss glada att Focus kan erbjudas ännu mer varierad träning numera. För ett år sedan trodde vi aldrig att han skulle hoppa något hinder igen eftersom han var så sjukt nedbruten, men med kärlek och tålamod är tydligen inget omöjligt :) Det ska bli spännande att se vad som kommer hända med honom med ännu mer träning! Film från dagens pass kommer på onsdag ♥ 

/ Emma 
Kommentarer
Anonym säger:

fick ni film på det?

2019-02-25 | 20:23:56
Anonym säger:

ups, msisade slutet!

2019-02-25 | 20:24:16
Anonym säger:

Åh så roligt!! Heja er! 😍

Svar: Åh, tack <3
Emma Elfstrand

2019-02-25 | 20:42:58
Carin Danielsson säger:

Bra jobbat och heja er och er fina hästhållning!

Svar: Tack! <3
Emma Elfstrand

2019-02-26 | 07:34:39
Bloggadress: http://carindanielsson.blogg.se/
anonym säger:

Wow bra jobbat!!

Svar: Tack snälla! :D
Emma Elfstrand

2019-02-26 | 08:03:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: