Bra besked!

Pjuh, det var ingen som helst fara med Tages öga. Veterinären sa att det helt enkelt är pigment som dragit sig tillbaka. Antingen på grund av någon fluga som kan ha irriterat och "gjort något" med ögat(kan såklart inte förklara så bra, men ni förstår säkert vad jag menar) eller så är det bara så att pigmentet dragit sig tillbaka ändå. Tage har ju pigmentfläckar på sommaren, så det kan ha kommit i ögat också liksom. Han hade bra reflexer och allt såg normalt ut. Skönt att ha kollat upp det! Han hade en liten cysta i andra ögat dock, men den såg också bra ut eller så. Ska bara hålla koll så den inte växer och stör honom. 

Roligt nog så var de andra hästarna också väldigt fina idag. Jag mockade hagarna medan Anna & pappa motionerade gänget. Svinmycket att mocka nu när det töar så mycket för övrigt! Hästarna såg i alla fall super ut. Pappa tömkörde Bella och Focus över bommar, och så red Anna gammelgrabbarna. Tage var lika fräsch som vanligt och riktigt dansade över bommarna. Boppen såg mycket piggare och fräschare ut än igår, och Anna red endel byten med honom samt varierade galoppen över bommar. Focus tyckte det var kalaskul att få springa lite över bommar med pappa. Det är så kul, för nu dras han automatisk till bommarna oavsett om vi sitter på honom eller inte. För ett år sedan var han livrädd och ville inte ens gå i närheten av dem. Så det kan ändras med rätt träning, respekt och vänlighet till hästen ♥ Bella gick också bra idag, men var lite klumpig ibland vad jag kunde se, haha. 

Imorgon ska det regna hela dagen enligt YR så då blir det vila för djuren. På söndag ska Anna sitta upp och känna på Bella igen, och på måndag blir det återbesök på kliniken med henne. 

Bästa Taggegrisen ♥ 

/ Emma 
Kommentarer
Lina G säger:

Skönt att höra att det inte var allvarligt! ❤️

2019-02-08 | 16:13:40
Ellen - tävlingsryttare säger:

Åh va skönt! Jag fick göra många svängar till Skara med min hästs öga. Det slutade tyvärr inte bra, han är enögd nu. Så jag är verkligen glad att ni fick ett positivt besked denna gång efter all otur som varit! ❤️

Svar: Vad tråkigt att det inte slutade lika bra för er :( Tack snälla ♥
Emma Elfstrand

2019-02-08 | 17:06:24
Bloggadress: http://ellenshorselife.blogg.se
Erika Pettersson säger:

Skönt att de inte var något allvarligt ögon är så känsliga om de händer något med dom.

2019-02-09 | 11:26:49
Bloggadress: http://erikapettersson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: