Årets första vårdag?

Idag har det varit riktigt härligt väder på schlätta. 9 grader och sol... Hej februari, normalt sett årets kallaste månad (tillsammans med januari)! Det känns onekligen som om våren är här nu, för det är vårvärme i luften, även om det har blåst en hel del idag. Jag red med vårjacka för första gången på flera månader idag i alla fall, så bara det är ett bra bevis. Nu lär det garanterat komma i alla fall en köldknäpp med snö till innan det blir vår, men visst blir man glad av denna påminnelse om våren :) 

Vi spenderade hela eftermiddagen i stallet. Först ridning + promenad av alla hästar, sedan mockade vi ena lösdriftshagen väldigt noggrant. Anna körde in traktorn så vi kunde lassa in all skit direkt i skopan. Efter smältvädret har hagarna varit så skitiga så det känns skönt att det är så rent nu i ena hagen (även om det såklart kommer hinna bli skitigt till imorgon igen, men "grundskiten" är borta i alla fall), och imorgon ska vi göra samma sak med andra hagen. Vi båda var alldeles för trötta och hade för ont i kroppen för att orka ta tag i det idag. 

När vi red Focus och Boppen så filmade vi även en video som kommer upp på lördag, nämligen Våra värsta olater i ridningen där vi pratar om olika olater vi har/har haft genom åren, hur de påverkar hästen/ridningen och hur man kan jobba bort dem. Sedan red Anna Tage medan jag promenerade med Bella. Alla hästar gick fint idag, men Boppen har känts lite tung och lång ett par dagar i rad nu, så han kanske är inne i en sådan period. Imorgon blir det hoppning för både Focus och Boppen. Lightversion för Focus del såklart då :) 

Två bilder från dagen ♥ 

Nu ska jag betala ett par fakturor, och sedan bege mig ner för att laga mat, följt av att städa huset. Inte alls sugen på det, men det behöver göras... 

/ Emma
 
Kommentarer
Fia säger:

Fantastiskt skönt väder idag.8 plusgrader!Kunde fodra lunch utan handskar idag.Inte dåligt mitt i Februari.

Svar: Ja verkligen härligt! :D
Emma Elfstrand

2019-02-13 | 21:38:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: