Ändrade tisdagsplaner

Idag hade vi egentligen tänkt rida/motionera alla hästarna i paddocken, men det är riktigt jävla skitväder ute. Det töar som tusan och har samtidigt kommit snö efter att vi fixade till paddocken senast, så den är inte ridbar, och det är typ livsfarligt att ens gå ute pga halkan, haha. Därför blev det en oplanerad vilodag för djuren idag, men det gör inget eftersom de gått så kontinuerligt hela vintern och bara haft sina planerade vilor :) Vi får se om paddocken är bättre tills imorgon helt enkelt. 

Istället har vi jobbat ikapp och tagit tag i grejer som vi har legat efter med. Bland annat fotat nya grejer som ska upp på vårt bloppiskonto på Instagram, @elfstrandsbloppis. Se till att följ det om ni letar efter både billiga hästgrejer, "vanliga" kläder, smink osv. Vi kommer lägga upp en hel del fina ridkläder och vanliga kläder denna omgång, som är så gott som i nyskick dessutom! 

Jag känner för övrigt att jag är på G att bli sjuk. Min förra förkylning lurade jag iväg genom att "stressa upp" kroppen mer, då jag verkligen inte hade tid att bli sjuk. Dvs jag tränade hårt och höll igång mycket, för det är oftast när man vilar som man blir sjuk på riktigt. Nu ska jag nog dock faktiskt ta det lugnt och låta förkylningen komma om den kommer. Vi har det nämligen ganska lugnt denna vecka jämfört med resten av februari då vi kommer ha galet mycket att göra (ska bland annat åka till vår leverantör i Danmark). Bättre att bli sjuk nu istället så jag inte har någon skit som ligger i kroppen senare. Skönt nog så är jag i alla fall klar med momsdeklarationen och ekonomin för sista kvartalet nu, så äntligen kan jag släppa det jobbet, woho!

 
/ Emma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: