Veredus Magnetik + kläder

Vi har inlett ett samarbete med Veredus som vi tycker gör grymma produkter, och deras benskydd har varit favoriter hos oss sen många år tillbaks :) Därför är vi tacksamma över att kunna arbeta med dem nu! Vi fick två paket skickade till oss, och vi tänkte visa vad vi fick i det första paketet, och så får ni se vad vi fick mer imorgon!

 Snygga kepsar i vitt och svart. Kepsar behövs alltid på sommaren, och är dessutom en snygg detalj i vilken outfit som helst! Gillar ni vit eller svart keps bäst? Jag är nog team vit tror jag :) 
 
 
 
Sedan fick vi några produkter ur deras Magnetik-line som ska bli spännande att testa eftersom vi inte har testat något liknande tidigare. HÄR kan ni läsa mer om dessa produkter. Magnet-täcket är i stl L och kan användas både som det är och under andra täcken. Det är i minsta laget på Boppen (som har stl 165 i täcken) men funkar absolut. Däremot lär det passa bättre på våra andra hästar :) Han ser så söt ut när han har en "crop top" med sin långa päls som sticker ut ;)  

 
Sen fick vi även dessa stable boots för både fram- och bakben. Som vanligt är vi grymt imponerade av passformen på Veredus skydd. Dessa satt så bra! Vi använde dem som transportskydd vilket funkade superbra eftersom de skyddar en såpass stor del av benet, utan att gå över hasen vilket inte alla hästar gillar.  

Utöver detta fick vi även ett pälsglans, en väst och två t-shirts som inte fick vara med på bild pga kallt väder, haha. Västen var grymt skön, snygg och hade bra passform! Västar är svårt, för jag som har brett bröstomfång kan knappt andas i vissa då de är så tighta i bröstet, men denna satt perfekt. 

Stort tack Veredus, och glöm inte att kika in här imorgon, för då ska ni se den snyggaste matchningen ni någonsin sett tror jag!

/ Emma 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: