Uteritter, dressyr och hoppträning

Hallå! Varken jag eller Emma hann uppdatera er om dagen igår kväll, då vi träffade en kompis och käkade tacos. Supermysigt!

Igår stod det uteritter på schemat. Först ut var Bella och Focus, och vi valde att rida till en åker och rida lite kondition/dressyr på den. De skötte sig hur bra som helst! Emma red mycket galopp med Bella, som blev helt slut, haha. Focus red jag först lite dressyrigt på i alla gångarter och jag fick nog bästa känslan hittills igår! Han höjde ryggen ordentligt och verkligen jobbade på rätt genom kroppen. Känns så härligt, kanske det kan släppa helt någon gång relativt snart. 
Sen var det gamlingarnas tur och vi red en lite kortare tur på blandat underlag i alla gångarter. De var superpigga och glada. Kul!

Idag så red jag tre hästar och Emma en. Lagom fördelning ;) Jag började med Tage som jag red dressyr på. Han var svår idag! Väldigt "gnagig" på bettet, lite spänd fast utan att bli spänd i kroppen för han kändes snarare hal som en ål där, haha. Vi red igenom LB:1 en gång och det kändes ändå okej, en dag som denna. Ska inte klaga, detta var första lite sämre passet på länge, haha. 
 
Efter Tage så var det Boppens tur, och idag hopptränade vi! Det kändes faktiskt skitbra. Jag är inte helt varm i kläderna efter det långa hoppuppehållet, men jag tyckte att jag red bra hela tiden och kände mig koncentrerad passet igenom. Så härligt! Film på detta kommer :D 

Sen red vi ut med Focus och Bella. Blir mycket uteritter för alla hästarna nu när Bella ska sättas igång. Lika bra att ta två samtidigt, för då får vi ju sällskap. Det blev en lugnare tur, Bella var ganska trött efter två dagars hårdare pass. De skötte sig fint i alla fall, även om de båda är väldigt starka ute i skogen, haha. Vill helst springa snabbt ;) 

Min skumma häst idag, haha. Focus <3

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

rider ni fortfarande focus med bett?
tycker jag bara sett det bettlösa på de senaste bilderna.

2019-04-04 | 19:13:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: