Skutteliskutt

Idag har alla fyra hästar fått skutta lite! Så himla härligt i det fina vädret. Även fast det har blåst en hel del så är det najs när solen skiner. Våren är för härlig ändå! 

Först ut var Focus och Tage, och Emma red faktiskt Focus idag! Till en början hade hon lite svårt för att rida honom, få honom framme och allt men sen gick det fint. Vi hoppade en studs - ett galoppsprång - studs, och det märks att han blir lite stressad när det är många hinder på rad, så de hoppade inte serien mer än en gång. Får diskutera detta lite med Anna och se om det går att lösa, eller om vi får fokusera mer på banhoppning/enkelhinder. Tage var hur fin som helst! 

Sen var det Bella och Boppens tur och de var sjukt fina bägge två. Bella börjar verkligen släppa, var framme för skänkeln och "krånglade" ingenting. Duktig tjej! Boppen var också så härlig, ihop i kroppen och snärtig. Hoppade inte alls mycket med honom då vi ska hoppa "på riktigt" på hoppträning på torsdag. Blev bara några skutt över 50cm-hinder. 


Får sån härlig energi av vädret i kombination med fina hästar. Ska jobba en liten stund till men sen ska jag åka hem och ääääta! Lagade linssoppa och potatis och vegofärsgratäng igår, så nu slipper jag och Samuel laga mat för resten av veckan. Så himla skönt! 

/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: