Inköpslista/önskelista

I det här inlägget tänkte jag att jag skulle dela med mig av vad jag är sugen på att köpa/kika efter på GHS. Jag kommer naturligtvis inte att köpa allt, för jag är långt ifrån gjord av pengar haha, men däremot ska jag kika lite och förhoppningsvis få med mig något kul hem.

Länkar till alla produkterna finns i texten nedan.

PS of Sweden-schabrak - Jag ÄLSKAR färgen på det här fina schabraket. Så himla härlig rosa färg, så det ska jag kika på och eventuellt få med mig hem. Har än inte bestämt om jag ska köpa i dressyr, och då faktiskt kanske köpa med benlindor till(något schabrak måste jag ju ha matchande lindor till. Nu har jag 0, haha), eller om det blir hoppvarianten. Tycker att det är så fint med rosa till brunt, som ju Boppens/Bellas hoppsadel är.
SD Design dressyrskydd - eller något liknande. Hade velat ha ett par snygga, vita, glittriga skydd att ha på tävling. Tycker dessa från SD eller väldigt fina! Sen vill jag gärna ha ett par boots som matchar till också. 
OneK Avance - Jag kikar lite smått efter ny hjälm. Jag ÄLSKAR min JW Charles Owen, men den är rätt varm, och tyvärr ganska osmidig att tvätta. OneK kan man ju ta ut fodret på och tvätta i maskin, så det blir lite fräschare. Tycker denna ser skitsnygg ut, och hoppas att de har någon som jag kan testa. Vill nog faktiskt ha med poloskärm då isåfall. Skit samma att det inte är så dressyrigt ;) Den på bilden har dock något foder vid öronen av någon anledning, men det har den inte i vanliga fall.
Roeckl-handskar - Jag fick ett par marinblå Roecklhandskar i födelsedagspresent, och skulle behöva ett par bruna också. Mina vita börjar även de bli lite slitna, så hittar jag några för bra pris kanske de slinker med hem. Dessa är av modellen Vesta, och det är nog min personliga favorit.

Det var det! Mina hoppstövlar börjar ge upp också, så kanske att jag kikar lite på det med. Vi får se! Tycker i alla fall att mässor är väldigt roligt, för oavsett om man får med sig grejer hem eller inte så är det väldigt trevligt att gå runt och klämma och känna på grejer i verkligheten. Emma har inget uppskrivet på sin lista, men om hon hittar något "lite kul och annorlunda från de utländska butikerna" så kanske hon köper det ;)

Ni som ska dit - vad står på er lista? :)

/ Anna
Kommentarer
Ellen - tävlingsryttare säger:

Ett svart hoppträns ska jag kika efter😀

Svar: Kul! hoppas du hittar något som faller dig i smaken 😃
Emma Elfstrand

2019-04-03 | 07:20:12
Bloggadress: http://ellenshorselife.blogg.se/
Vendela säger:

Poloskärm till min samshieldhjälm, har tittat ut två gör-snygga schabrak från equito - ett får nog följa med hem, tävlingstopp, ev. nya ridbrallor och handskar. Sen blir det säkert något mer man egentligen inte behöver hahah

Svar: Rolig lista! haha ja, brukar ju bli så ;)
Emma Elfstrand

2019-04-03 | 10:10:51
Anonym säger:

Shortchaps,ridbyxor,tyglar,ridbyxor,handskar, tröja och ett pannband

2019-04-03 | 13:14:41
Lee säger:

Den tyska stora montern, de brukar stå i en kant, mot en vägg alltså, har bäst pris på Roecklhandskar!

Svar: Ja jag ska kika där! :D Vet att de brukar ha massa handskar, hehe ;)
Emma Elfstrand

2019-04-03 | 14:35:04
Frida säger:

Har inga pengar att handla men kommer ändå stå i montern hos Amare (04:20) och hjälpa till :)

Svar: Åh vad kul att stå i en monter! :D
Emma Elfstrand

2019-04-03 | 19:57:06
Bloggadress: http://www.equestrianphoto.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: