Hoppning med alla fyra

Idag har jag och Emma haft en riktig hoppdag! Alla fyra hästar fick nämligen skutta lite, på olika nivå förstås. 

Först ut var Focus och Tage, och Emma red faktiskt Tage för en gångs skull. Hon tyckte att det kändes väldigt bra, och det såg skitbra ut också. Hon tyckte han kändes lätt att lägga på hindren, och ja, enkel i allmänhet. Förr kändes det lite otryggt att hoppa honom på något vis, men han är betydligt mer självsäker nu. Han blev superpigg efter ett tag också ;) 
Focus var superduperspänd idag tyvärr, så jag kunde inte hoppa sådär jättemycket. Dock var han jääättefin idag! Kanske inte riktigt går hand i hand med hans spändhet egentligen, men han var faktiskt väldigt ridbar trots spändheten. Tog några småskutt och några bommar i följd, för tanken är att åka till ridskolans Pay and jump på fredag och bara skutta en 30cm-runda. Tänkte ta 30cm för ifall han känns väldigt spänd kan vi skritta över om det är så. Känner att det vore kul att testa, och utmana honom lite också. Han gör det väldigt bra hemma och gjorde det bra idag trots att han var spänd som tusan. Lilla gubben ♥ 

Efter det var det dags för Boppen och Bella, och Bella har hoppat sin första lilla bana idag efter skadan! Den var förstås både kort och utan höga hinder, men hela ekipaget utstrålade sådan glädje när de skuttade runt idag. Bella var pigg och glad, och ville helst bara hoppa meeer haha. Så söt. 
Boppen hade jag inte riktigt lika bra känsla på som när jag tränade för Sara Li, men han var ändå fin. Känns skönt att jag kan rida ordentligt trots att det inte känns helt 100. Vi hoppade en bana på lite blandade hinder från kryss på typ 40cm till en oxer på 85cm och det kändes bra! Bra flyt, inga konstigheter. Känns bra inför vår planerade tävling som är om över en månad, haha ;)

 
/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: