Härlig dag!

God eftermiddag! Jag sitter fortfarande vid datorn och grejar med jobb. Tog alldeles nyligen en paus och gick en powerwalk på över 6 km. Så härligt! Gick i bara fleecetröja och det räckte gott och väl. Älskar när det är såhär fint väder. Älskar våren!
 
I förmiddags rev vi av stallet och filmning. Vi mockade, filmade en film om att ha hästgård(kommer upp på onsdag!) och sen red vi. Först ut var Focus och Bella, som fick klättra. Emellan klättringen så lade vi in korta travbitar, ryggade uppför en mild backe och lite så. Nyttigt för båda två! Främst för Focus huvud att det händer mycket tror jag. På hemvägen var han toppenfin, och även Bella skötte sig bra. 

Näst på tur var Tage och Boppen, och de blev ridna på en kortare tur med åker som underlag mestadels. De var hur pigga som helst! Så roligt att de är så pigga och glada. Ville mest springa i full galopp, haha ;) Det var väldigt härligt.

Från vår tur med Focus och Bella i morse <3

Nej, nu ska jag nog sätta fart och laga lite kvällsmat och plocka iordning lite i huset. Hoppas ni haft en fin måndag och sluppit törra aprilskämt dagen till ära! 

/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: