Gårdagen och dagen

God fredag på er allesammans!
 
Igår så fick alla hästarna sig varsin uteritt. Först ut var Bella och Focus, som fick en "standardrunda" på typ en timme i alla gångarter. De var jätteduktiga båda två! Focus har börjat haja grejen med att galoppera på lite, haha, så jag får se till att variera mellan att galoppera på och hålla igen galoppen lite. Han får inte lov att spurta hela tiden ;) 

Näst på tur var gammelgrabbarna, och Tage är inne i en lite tråkig period nu. Det slog mig att han blir sån här varje år vid pälsfällning/sättning, men varje år glömmer man ändå bort det. Han blir väldigt stirrig, pigg och superkänslig och tycker att allt är läskigt typ. Väldigt svårt att komma till bra ridning då, för han blir ganska het och trippig. En utmaning i sig! Hoppas han ska komma tillbaka till sitt "vanliga" jag snart igen. Det gick ändå ganska bra igår. Försöker bara vara lugn själv och försöka få honom så avslappnad det bara går. Boppen skötte sig bra! 

Focus i sitt nya, läckra rosa set från PS! Ääälskar färgen. Jag måste dock träna på att linda ben, haha. Var längesen, och jag som "aldrig skulle skaffa några benlindor" råkade visst göra det. Aja, något par duger väl men jag tänker då inte linda varje dag ;) 

Idag så har det blivit en uteritt för Bella och Focus med fokus(hehe) på kondition! Vi galopperade på en åker tills de blev trötta. De var duktiga, men Bella blev lite spänd först. Hon slappnade av mer och mer ju längre passet gick dock. Tage och Boppen fick gå ett pass på banan där de gick bomövningen klockan. Boppen var superfin och reglerbar, och Tage var pigg och glad! Lite mer ridbar idag, roligt nog. Tids nog lossnar det nog :) 

Nu ska vi snart åka iväg till Örebro för en helg där hos vår kompis Sofia. Det blir jag, Emma och Samuel som åker tillsammans med två kompisar till. Ska bli så himla kul! Mamma och pappa tar hand om gårdarna och alla djur som vanligt. Så tacksam för det ♥ Vi hörs under helgen med tidsinställda. Ha en jättefin helg!

/ Anna
Kommentarer
Erika Pettersson säger:

Va fint han passar i rosa 🥰

2019-04-12 | 20:50:43
Bloggadress: http://erikapettersson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: