Fixaronsdag

Idag har vi haft fullt upp som vanligt. Eftersom vi inte är lediga över påsk utan tvärtom arrangerar 3 pay and jumps/rides under påskhelgen så har vi lite jobb att ta ikapp för att hinna jobba med detta. Därför började vi dagen med att spela in en video som ska upp på lördag, så har vi alla filmer fram till onsdag planerade och klara. Skönt! Vi filmade hur vi mentaltränar Focus och Bella nu. Jag redigerade filmen under eftermiddagen och den blev lång, men innehållsrik och intressant. Förhoppningsvis intressant att se hur deras mentala träning ser ut just nu, för den skiljer sig väldigt mycket från häst till häst eftersom de har olika problem. 

Efter detta fick vi ridhjälp av både Gabbi och pappa, så det blev en joggingtur i skogen på hästarna. Alla 4 var superfina, och inte så hysteriskt pigga som de kan bli när de får gå alla tillsammans ;) Dessvärre råkade stackars Boppen trampa sig själv på ena ballen i fram så blodet rann när vi satt av och skulle skritta hem. Det såg säkerligen mer brutalt ut än det var. Han är en tuff kille som inte brukar bry sig om lite blod, och han har bra läkekött till skillnad från vissa andra hästar (*host* Tage *host*). Jag tror nog att det kommer läka fint och han var inte halt eller något :) 

Sedan har vi köttat loss med jobb under eftermiddagen/kvällen. Imorgon ordnar vi pay and ride så paddocken har preppats för det idag. Den har sladdats, vattnats och saltats. Imorgon ska vi se om den behöver vattnas mer, och om inte så ska den sladdas igen och sedan bygger vi upp dressyrbanan. Anna sladdade hela hagen där det ska vara parkering/framridning vilket tog sin "lilla" tid. Själv satt jag inne och redigerade film och grejade med allt administrativt inför morgondagen. Imorgon blir det ridning på morgonen/förmiddagen och sedan jobb med pay and riden resten av dagen! 

 
/ Emma 
Kommentarer
Frida säger:

Blev hemskt inspirerad av denna bild, synd man inte bor i närheten hade annars gärna fotograferat er. ^^

Svar: Åh så kul att höra :D
Emma Elfstrand

2019-04-17 | 20:46:00
Bloggadress: http://www.equestrianphoto.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: