Fina hästar!

Idag har alla fyra hästar vart superfina! Så himla härligt. Först ut var Bella och Focus, som fick sig en klätteruteritt. Vi har börjat göra så med dem att vi klättrar i backarna, men där emellan så gör vi lite volter runt träd, ryggar i en svag uppförsbacke, gör halter och övergångar upp till trav och ner till skritt. Det känns som att det är väldigt nyttigt för båda två! Både för kroppar och hjärnor :) 

Sen red jag Boppen samtidigt som Elina red Tage. Boppen var toppenfin! Han har känts lite stel efter hoppträningen i torsdags, men lite vila i helgen i kombination med dagens lösgörande pass gjorde väldigt gott för honom. Red mycket skänkelvikningar och skolor i skritten, samt halter och ryggningar. I traven red jag mycket tempoväxlingar och var noggrann med att han skulle UT ordentligt i hörnena för att verkligen använda sina bogar. I galoppen red jag lite byten, och galopperade över bommar samt tog serien som Elina hoppade en gång väldigt lågt. Hoppning funkar toppen som lösgörande för Boppen. Han var superduperfin efter detta :) 

Elina och Tage skötte sig bra! Jag måste säga att det verkligen inte syntes att Elina inte ridit så mycket det senaste. Hon såg väldigt stadig ut i sadeln, och red Tage väldigt fint! De skuttade en serie på block - 1 språng till räcke och de klippte räcket på 85 cm. Bra jobbat med tanke på att Elina inte hoppat på säkert 2 år i alla fall. Hon kommer hem på påsk igen och då ska vi också rida :D Så kul! 

Boppen och jag i torsdags på hoppträningen. Finisen ♥ 

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Höjd på hindret för Boppen, ser ju lekande lätt ut🤔

Svar: Det är inte mer än 1,05 Men jag tycker det ser högre ut faktiskt haha, kanske för att vår lilla mamma höll i kameran 😃
Emma Elfstrand

2019-04-08 | 21:37:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: