En härlig måndag!

Idag har vi haft en riktigt härlig dag! Vi började dagen på gymmet som vanligt där vi båda körde ett överkroppspass. Efter detta jobbade vi inne under förmiddagen, och byggde fram en liten bana som vi ska hoppa med hästarna imorgon. Under eftermiddagen blev det ridning för alla hästarna. Tage och Boppen filmade vi en 20 meters challenge med. Hur det gick får ni se på onsdag, men jag kan i alla fall säga att båda hästarna var duktiga och det var jämnt mellan oss :) 

Focus och Bella fick sig en dressyruteritt där vi red mycket tempoväxlingar, skänkelvikningar, öppnor och slutor. Båda två var superduktiga! Jag provade att rida Bella på Focus Beris-bett idag och hon kändes så mycket bättre på det än på hennes vanliga tränsbett. Så härligt! Ska rida på det ett tag nu och se hur det känns. Hon tog mycket bättre stöd på bettet och blev inte heller lika stark. Jag skulle dock vilja att hon var lite mjukare i munnen/mindre stark, men jag ger detta lite tid och vill prova det på banan också så får jag se om/vad jag ska prova för nytt bett om ett tag i så fall. 

Nu har jag precis redigerat klart videon vi filmade idag och ska dra ner och laga mat. Imorgon blir det en riktigt lång dag i stallet, med i princip bara utomhusjobb och ridning. På förmiddagen kommer Anna och vi ska mentalträna Focus & Bella och filma detta. Så får ni se lite mer vad vi tränar på just nu :) Under eftermiddagen ska alla hästar få skuttas och det ska bli kul! Min höft har varit helt paj idag så jag kunde knappt stå upp i lätt sits ett tag, så jag hoppas att den är bättre imorgon om jag ska orka hoppa. Avslutningsvis ska jag iväg och ha träning under kvällen, så kontorsjobbet får vänta tills på onsdag helt enkelt. 

Charmig bild på Bella idag, haha. 

Glöm för övrigt inte bort att anmäla er till vår pay and ride på torsdag! Vi behöver ett par fler anmälningar för att kunna arrangera den. HÄR hittar ni propp :) 

/ Emma 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: