Back to business

Hej måndag! En ganska blåsig sådan, som vanligt haha ;) Ibland önskade jag att man kunde bygga en gigantisk glaskupol över gården och uterittsvägarna så man hade sluppit denna eviga blåst. Typ som i Simpsons the movie, ni vet? Praktiskt värre! Kanske inte lika bra för växtligheten och djuren dock. 

Jag och Emma klarade av gym och veckohandling på förmiddagen idag, så nu blir det jobb, och ridning i eftermiddag. Vår kompis Elina som vi varit med i helgen är fortfarande hemma i Vara, så hon ska komma och rida sen :D Hon önskade ett pass på banan med Tage, så det ska vi såklart lösa. Hon har haft egna hästar och ridit mycket förr, men numera blir det mest köra travhästar på hennes jobb. Det ska bli kul att se henne på hästryggen igen! Tänkte att hon ska få skutta lite med. Det kommer Tagis uppskatta. 
 
Pappa har varit duktig och tagit hand om hästarna, som vanligt när vi är iväg. Han har tömkört Bella, och ridit ut på Tage och Focus. I helgen kommer han få jobba ännu mer för då ska vi faktiskt iväg igen :D Mer om det närmre helgen!
 
Bellis i somras <3

/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: