Uteritt och veterinärtid bokad

Idag satt jag upp på Tage för första gången sedan förra måndagen, för att känna hur läget var. Tyvärr var han fortfarande halt, så jag ringde och bokade tid hos veterinären. Vi fick tid på tisdag nästa vecka, så då får vi se vad felet är för lilla Tage. Känns så märkligt, för såret är liksom fint, känns inte svullet, han är inte svullen någon annanstans i benet, inte varm... Så vi får se vad som sker på tisdag helt enkelt. Stackars lilla gubben <3 

Boppen fick sig ett dressyrpass med Emma på banan, och han hade varit fin! Bella och Focus klättrade lite i skogen idag. En lite lugnare tur, men ändå bra för deras stjärtar att kämpa på i backarna ;) De var superduktiga, och Focus gick först hela rundan och var avslappnad och fin! Så duktig, blir så stolt över honom. Äntligen är det liksom kul att rida ut på honom! 

När jag kom hem från Emma så satte jag igång med projekt rensning/städning. Jag har en "to do-list" uppsatt på kylen med saker som ska fixas här hemma. Mamma var gullig och hjälpte till också <3 Vi konkade in alla utemöbler som Samuel körde in med trucken i kalldelen i verkstan, vi städade carporten där vi ställer bilarna(som av någon anledning alltid får en massa saker samlat i sig...) och sen rensade vi också vårt förråd som vi har innanför sovrummet. En del får åka till kupan(second hand här i Vara) och en del får åka till tippen. Känns så skönt!! Vi har en hel del grejer kvar på listan, och en hel del ställen kvar att rensa, men jag älskar att rensa så det gör inte så mycket ;) 

Skrutt-Tage <3

Sorry att det inte kommit något inlägg om Pay and riden idag, men jag har tidsinställt det till imorgon bitti istället. Då får ni läsa allt om hur det gick!

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Vi vill se en house tour från både era hem! :)

Svar: Det kan vi kanske lösa snart! :D
Emma Elfstrand

2018-09-19 | 18:22:01
Anonym säger:

Har en fråga angående när ni renoverade erat stall, hur mycket kostar det att renovera ett stall, 100 000-500 000? Köpte ni nya boxdörrar eller vart köpte ni dom? 😊

2018-09-19 | 18:23:54
Anonym säger:

Är det inte dags för en till baka-tjöta-video? De är så mysiga :D

Svar: Jo det är det nog bannemej ;D
Emma Elfstrand

2018-09-20 | 06:25:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: