Tisdag

Tisdagar var alltid min "hat-dag" i skolan minns jag. Inte att jag gick runt och hatade på folk, haha, utan tisdagar var alltid tråkiga. De mest trista ämnena var alltid på tisdagar(typ idrott...) och det var tisdagar som var längsta dagarna på schemat vet jag. Skönt att det inte hänger i sig än ;)

Idag har tre av fyra hästar fått motion. Tage vilar fortfarande på grund av sitt sår, men det såg inte så svullet ut idag, så vi får hoppas på att det är på bättringsvägen. Focus har fått på sig sin sko som han drog av efter fyra dagar(!) med nya dojor. Måste varit ett rekord för oss, haha. Focus och Bella fick gå en liten tur ute idag, och de skötte sig så bra så. Focus fick lov att gå först större delen av turen och det var minsann inga problem. 

Boppen fick skutta lite med mig på ryggen. Jag tyckte faktiskt att jag red riktigt bra idag! Jag hoppar ju inte så regelbundet som förut, så därför kan en ju känna sig lite ringrostig. Men idag kändes det finfint. Vi red en gymnastikövning med block - ett galoppsprång till ett räcke - två galoppsprång till en oxer - två galoppsprång till ett räcke - ett galoppsprång till block. Supernyttigt för en häst som Boppen. Dessutom var det lite trängre mellan blocket och räcket och lite längre mellan räcket och oxern, så då fick vi gymnastisera galoppen fram och tillbaka också. Duktig kille! 

 
Tre filmklipp från dagens pass med Bopps!

För övrigt har sommaren typ kommit tillbaka. Vi har maskrosor i hagen?! Och det är supervarmt om dagarna. Vi som packade ner flugtäcken och huvor förra veckan fick ta fram huvorna igen, haha. Det växer som tusan nu i alla fall vilket är gött! 

/ Anna
Kommentarer
Johan säger:

Snyggt och balanserat både häst o ryttare! Bra tips på övning!

Svar: Tack snälla!
Emma Elfstrand

2018-09-05 | 03:47:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: