Taggad på ny vecka!

Idag är det ju tisdag, men när jag skriver det här inlägget så är det måndag. Jag måste säga att jag är väldigt taggad på en ny vecka!

Jag har hunnit smälta gårdagen litegrann. Jag kände mig ärligt talat helt slut efter klubbdressyren, haha. Nu när allt har sjunkit in litegrann så är jag ändå nöjd. Vi har inga svårigheter med rörelserna, han känns fin fram till handen på det bettlösa och han gör sitt allra bästa. Jag är en extrem känslomänniska, så tyvärr kan inte jag släppa saker direkt. Går något åt skogen så måste jag "bryta ihop och komma igen", så det är något jag helt klart behöver jobba på. 

Den här veckan står roligheter på schemat! Jag ska nämligen ta med mig Focus till vår tränare Miranda i helgen, så det blir träning både lördag och söndag, och så ska han få övernatta på annat ställe för första gången. Blir bra träning, för förhoppningsvis kommer vi komma ut på meeting så småningom. Ska bli väldigt kul att träna också, på annat ställe. Blir nog nyttigt! 

Dessutom är vi anmälda till ännu en pay and ride, nämligen Grevagården som är om en vecka. Jag har anmält oss till en LB:3. Dels för att det är ett roligt program, och dels för att vi får lite mer space på oss. Jag är så taggad på att utvecklas nu!

 
/ Anna
Kommentarer
Anette säger:

Ett tips är att rida LB:2 istället. Det är ett "snällare" program. Inte så mycket tvära svängar, avbrott etc. Ett bättre program när man "tränar på att tävla". :)

Svar: Jag tycker inte om LB:2 så därför har jag valt att rida B:3 istället :)
Emma Elfstrand

2018-09-11 | 10:01:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: