Svar på söndagsfrågor del 2

Vilket är erat favo.godis och vilket är hästarnas? Har ni nogot ni alla gillar också hästarna?
Både jag och Emma älskar Bubs skumskallar! Helst hallonsmaken, eller hallon/melon. Sen är vi riktiga choklad-monster. Emma föredrar Delizie(finns bland lösgodiset vet jag) och jag älskar Marabou. Hästarna gillar antingen sådana äpple-godisar som finns att köpa i foderbutiker eller vanliga morötter bäst :) 

Hur ofta tvättar ni håret? Vad använder ni för produkter och hur gör ni? Gör ni någonting med håret efteråt?
Emma tvättar håret varannan - var tredje dag, och hon använder sig av lite blandade produkter. Maria Nila har hon just nu :) Sen har hon silverschampo från Fudge regelbundet också.
Jag tvättar håret två gånger i veckan, och jag använder mig av Loreal professionnel absolut repair-serien och har gjort det länge nu. Tycker den är superbra! Jag använder schampo, inpackning och balsam varje gång jag tvättar håret, och försöker att ha i en inpackning i en timme i alla fall varannan vecka. Hett tips, håret blir så mjukt och lent av det! Utöver det så försöker jag ha i lite hårolja i topparna, men ofta så glöms det bort... Har inte i något annat, fönar aldrig håret och stylar det väldigt sällan. Allt för att inte slita så mycket på det :) 
 
Har ni dressyr-/hoppning- eller allroundsadlar till era hästar?
Focus har dressyrsadel och de andra tre har hoppsadlar :)

Hur långa tyglar har era hästar?
Vet faktiskt inte hur långa de är i cm, men Boppen har X-full och de andra tre har full.

Visst är era katter kastrerade, id-märkta, registrerade och försäkrade samt vad ger ni för kattfoder?
Siri är kastrerad men inget annat. Våra två är det :) Vi ger Pussi mjukmat och sen får de ett torrfoder som jag inte minns namnet på... Haha! Vet bara hur säcken ser ut, sen häller jag i det i tunnor. 

Vad tycker ni om Anky van Grunsven, jag har läst att hon använder rollkur som träningsmetod etersom det enligt henne är bra att variera formen på det ttre. Har lite svårt att köpa det, vad tycker ni?
Sådana träningsmetoder är något som vi är starkt emot. Om hon tycker det är bra att variera formen så finns det ju andra sätt att göra det på än att pressa ihop hästens hals och nacke totalt... :(
 
Vem hejade ni på i vm?
Alla fyra svenskar, såklart ;) Nej men det var superkul att Simone Blum vann! Superduktig och väl värd det. Tyckte också att Fredrik Jönsson gjorde en fantastisk insats. Och vilken häst han sitter på! Wow!

 
/ Anna


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: