Svar på söndagsfrågor del 2

Vart bodde ni innan ni flyttade till gården? 😊
Vi bodde i ett villaområde inne i Vara :)

Tror ni att alla hästar kan gå tillsammans, eller finns det vissa som helt enkelt funkar?
Nej, jag tror inte att alla hästar kan gå tillsammans. Precis som att vi människor inte går ihop med precis alla människor på hela jorden så tror jag inte heller att hästar gör det. Vi har tur som har en flock på 7 hästar som ändå går bra ihop, men det är ju inte en självklarhet att det är så :)

Har ni följt VM? Någon favorit?
Ja, vi har kikat litegrann på VM-dressyren! Både jag och Emma tyckte att Sönke Rothenberger red trevligt, men sen såg vi aldrig de som placerade sig över honom så vi kan inte uttala oss om precis alla deltagare. Har ni någon favorit från VM? 
 
Stöter ni någonsin på problem när ni filmar på offentliga platser? Tänker väl mest på hur andra människor reagerar
Än så länge har vi inte gjort det :) Vi försöker att vara "diskreta" när vi filmar och inte filma där det är massa folk.

Hur höga är alla era hästar och vilken häst tycker ni har bäst storlek för er
Tage är 1,62m, Bella och Focus är 1,73m och Boppen 1,82m. Jag tycker att Bella och Focus är väldigt lagom :) Tage är en liten plutt, haha, och Boppen är kanske i största laget, även om man inte störs av hans storlek.

Anna: Hur känns det att det blev som det blev med focus och hans mun? Du var väl ute efter en dressyrhäst att tävla med? Nu kanske det ligger en bit in i framtiden om han nånsin kommer vara bekväm med bett? Hur känns det? Känner du dig uppgiven ibland av den anledningen? :)
Alltså jag visste ju om att jag köpte en häst som hade tungan ute vid ridning, men tänkte att det nog går att jobba bort. Sen visste jag såklart inte att han skulle vara så obekväm med bett som han är, jag kopplade liksom inte det då. Enligt min tränare ligger det nog inte särskilt långt bort att han ska vara van och bekväm vid bett, så jag hoppas att hon har rätt om det :) Självklart vill jag ut och tävla, och allra helst med Focus, men skulle han visa sig aldrig bli bekväm med bett så får vi liksom ta det då. Jag orkar inte lägga energi på vad som kanske kommer eller inte kommer hända, utan försöker att fokusera på arbetet jag behöver lägga ner just nu istället. Känner mig inte uppgiven om just bettgrejen, men jag har känt mig sjukt uppgiven över många andra grejer med Focus under de här snart 9 månaderna tillsammans, haha. 
 
 
/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: