Schabrak till salu

Jag och Emma rensade schabrakgarderoben rejält. Många favoriter har åkt till nya ägare, och visst tar det emot lite när en älskar schabraken men de kan inte bara ligga på hög i vårt "hästrum". 

Vitt dressyrschabrak storlek full, från Christina Sports. Så himla snyggt med guldglitterkant samt tre passpoaler som är guld - vit - guld. Använder det tyvärr inte så ofta då jag har silverdetaljer till min tävlingsoutfit, annars hade jag inte sålt det, hehe. Ett riktigt smycke! 
Pris: 300kr. Frakt tillkommer på ca 58kr om det behöver skickas.
 
Grått dressyrschabrak i stl full med gammelrosa detaljer från Equestrian Stockholm. Endast använt ett par gånger så är i nyskick! 
Pris: 620kr INKLUSIVE frakt.

Hör av er till vår mail elfstrands @hotmail.com(utan mellanslag) vid intresse. Swish är det som gäller som betalning, och vi kör först till kvarn! :)

/ Anna
Kommentarer
Emma säger:

Ni har säkert svarat på den här frågan tidigare - men vart köper ni era barfotaboots? Vad har ni för modell/märke och använder ni mer än ett par? (t ex ett par för vinter, ett för sommar)

Svar: Equine Fusion :D Vi använder oss mest av All terrain/Ultra som har en ordentlig sula som passar även grövre underlag, samtidigt som den har bra remmar osv som gör att den sitter på plats även för hästar som har "brus" i rörelsemönstret :)
Emma Elfstrand

2018-09-13 | 11:21:58
Emma säger:

Tack för svaret! :) Funkar de bootsen bra även på vintern när det är halt tycker ni? Och brukar ni köra bara på fram eller alla fyra ben?

Svar: Yes de funkar fint då! Vi har broddar från Equine Fusion på vintern och det funkar kanon :) Vi har på alla 4 ben under vintern och om det är riktigt dåligt underlag, annars brukar vi bara köra i fram :)
Emma Elfstrand

2018-09-13 | 11:49:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: