Regnig uteritt

Idag har jag varit riktigt seg kan jag säga! Känt mig så yr och matt hela dagen, och jag håller verkligen tummarna för att jag kommer må bättre imorgon när det vankas hoppträning :) 

I vilket fall som helst så fick sig hästarna en uteritt idag. Vi red ut ett gäng på 5 stycken i regnet under eftermiddagen. Hästarna var mindre glada över detta kan jag säga. De vände rumpan mot regnet när det regnade på ordentligt och såg sura ut, men förutom detta så gick det fint! Vår kompis Jessika red ut med oss idag och hon har bara ridit kanske 5 gånger tidigare. Eftersom Tage har sitt sår så fick hon rida Boppen idag för första gången och han skötte sig som en riktig ängel. Blir så stolt över honom! Han har blivit så mycket lugnare med åren. När han var 13 hade han aldrig kunnat ha en sådan här nybörjare på ryggen men det är inga problem nu. 

Det blev bara skritt och trav idag, vilket är perfekt för Boppens och Bellas del eftersom de ska hoppträna imorgon och gick ett ordentligt dressyrpass igår. Bella kändes kanonfin förutom att rumpan gled lite hit och dit beroende på åt vilket håll det regnade ;) Anna red även lite samlad galopp på Focus som var fin, men som slängde in lite byten här och där även när inte Anna bad om det. 

 
Nu ska jag ner och laga middag och sedan ta det lugnt i soffan, sova ut imorgon och hoppas på att jag känner mig piggare då. Har fortfarande hoppet uppe om att jag kommer känna mig så gott som helt återställd till helgens tävling!

/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Ska också tävla i helgen

2018-09-12 | 18:39:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: