Pay and Jump och uteritt

Hej allihopa! Just nu ligger jag och Anna utslagna i varsin säng/soffa. Har läst Peders bok ett tag och nu säger Anna att hon håller på att somna. Vi ska ha myskväll tillsammans idag då det vankas klubbdressyr/p&r imorgon som Anna ska delta i och jag jobba på hela dagen så det blir tidig uppgång för oss. 

Även idag har vi varit igång hela dagen. Först hade vi pay and Jump på gården, med 80-90 starter så det tog sin lilla tid. Efter det red vi ut en sväng tillsammans med Sigrid som har hjälpt oss hela dagen idag. Ett stort tack till bästa Elin och Sigrid för er hjälp idag när mamma och pappa var iväg på annat!

Det är så sjukt kul att vi har haft så många starter de senaste p&jsen. Även om vi inte kan lägga upp våra proppar/anmälningar på tdb så får vi i många fall 3 gånger så mycket starter än ridklubbar som ordnar samma aktivitet. Det är alltid lika roligt att höra att folk är nöjda med vårt jobb :) Dessutom sålde våra rosetter helt slut idag, så även de har sålt som smör iår. Förra året fick vi sälja av ett gäng på sociala medier men det kan vi inte göra nu.

Hästarna skötte sig fint på dagens tur också. Focus fick ett bra genrep, Bella kändes fin och boppen skötte sig som en ängel med Sigrid på ryggen. Imorgon får B&B vila medan Focus "tävlar".

Hur söta?
Nöjd tjej! Alla hästarna fick smaka på äpplen som ligger lite varstans på marken numera! 

/ Emma
Kommentarer
Linda säger:

Stort tack för idag! Ni är grymma, och även tjejerna som hjälper till❤️

Svar: Tack själva ♥
Emma Elfstrand

2018-09-08 | 21:19:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: