Mental träning och uteritt

Hej allihopa! Idag fick vi äntligen bokat in en träning med Anna igen, för att fortsätta med Parellis lekar/Focus mentala träning. Det blev både träning från marken och uppsuttet för Anna och Focus idag, för första gången. Dessutom tränade de med små hinder också, och hur det gick/vad de tränade på kommer ni få se på lördag i en video :) Han var i alla fall superduktig och Anna tyckte att han hade utvecklats mycket också, woho.

Bella och Boppen fick gå en uteritt, och Anna var sugen på att rida Bella så det fick hon göra. Hon var tydligen jättefin idag roligt nog. Anna tränade endel sidförande hjälper, lösgjordhet och övergångar på henne och allt kändes bra. Även Boppsie skötte sig lika bra som vanligt :) 

Vet ni vad vi ska göra på fredag för övrigt? Åka och testa käpphäst och såklart filma det till Youtube. Jag och Anna har så mycket roligt på G nu i höst med både hästarna och jobb så vi känner oss så taggade nu. Är ni också taggade på hösten eller känner ni er omotiverade nu när ni börjat skolan/jobbet igen? 

 Ännu en bild från fotograferingen med Karin på oss och våra snygga grabbar. De var för övrigt verkligen inte på fotohumör i måndags, men vet ni vad vi provade då? Istället för att sätta på gnäggljud på mobilerna så satte vi på ljud av kor som råmade och får som bräkte, haha. De stod med öronen spetsade hela tiden då. Snacka om ett bra hack ;) 

/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Motiverad i ridningen då jag har en rätt så ny medryttarhäst som jag bara utvecklas mer och mer med. Stressad inför skolan då jag har prestationsångest eftersom jag vill hålla mina höga betyg😬

Svar: Vet hur det är! Lever själv med ständig prestationsångest :/
Emma Elfstrand

2018-09-05 | 17:57:29
Lisa säger:

Är sjukt omotiverad att gå till jobbet, men desto mer sugen på att rida/köpa egen häst

Svar: Kan tänka mig det!
Emma Elfstrand

2018-09-05 | 18:47:01
Camilla säger:

Lite blandat får jag nog säga, kul att komma tillbaka till mitt roliga jobb efter semester samtidigt som det verkligen rivstartat (skolkurator på högstadie så när skolstarten gått så går startskottet för jobbet liksom) så jag är redan TRÖTT :p

Sedan blir det efter ett halvår som hästlös, häst igen i helgen. Helt spontant och oplanerat ska jag ta hem en 6-åring från en uppfödarbekant. Kul!

Svar: Det förstår jag verkligen! Men vilket viktigt jobb du har :) Åh grattis till den nya hästen :D
Emma Elfstrand

2018-09-05 | 20:29:18
Bloggadress: http://camillajarnedal.blogg.se
Freia säger:

Wow, vilken fin bild!

2018-09-05 | 21:51:27
Linda säger:

Suuuuperfin bild😍😍

2018-09-05 | 23:13:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: