Konditionsträning

Idag skulle vi egentligen ha dressyrtränat för Miranda, men hon hade tyvärr för mycket problem med sin rygg för att kunna ta sig hit, så det får bli en annan gång istället :) 

Jag och Anna passade därför på att rida ut och konditionsträna Bella och Boppen, och så fick Focus vila. Vi båda har en riktigt dålig period kroppsmässigt nu. Jag har pissont i höften, plus superont i ländryggen, och Anna har ungefär samma problem. Därför var en konditionsträning/en häst var det enda som våra kroppar pallade med idag. Tage vilar fortfarande pga sitt sår och Anna lade om Focus vilodag så han går imorgon istället. 

Även om vi hade ont i kroppen så skötte sig båda hästarna riktigt bra idag. Anna red Bella och jag Boppen och Bella gick först. Hon blev såklart trött mot slutet men gjorde allt så bra ändå. Boppen kändes väldigt mjuk och fin i munnen och fräsch i kroppen. Den här veckan så har Bella en hoppfri vecka eftersom hon gick två hoppass förra veckan och kommer gå två hoppass nästa vecka. Därför passar jag istället på att ha en riktig uterittsvecka med henne, med fokus på konditions- och lösgjordhetsträning ute i naturen. 

 
Nu ska jag käka middag och sen städa huset. Imorgon blir det ridning + förberedelser inför pay and jumpen på förmiddagen, och på eftermiddagen drar vi till Göteborg för att filma när vi testar käpphäst. Kul dag!

/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Hej, jag undrar om du Emma har några/något tips på billiga/billig veganism, helst god också

Svar: Jag lever i princip på baljväxter, vilket är riktigt billigt :) Anamma har även väldigt god färs som kostar mindre/kg än vanlig köttfärs!
Emma Elfstrand

2018-09-06 | 18:17:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: