Hoppning och pay and ride

Idag har Bella och Boppen fått gå lite hoppning! Eller ja, hoppning och hoppning, det har varit småhinder som vi rullat över. Vi ställde upp 6 stycken små räcken/blockhinder som vi hade drygt 6m mellan. Boppen gjorde övningen så himla bra, men även Bella som inte är helt stark än gjorde den över vår förväntan! Hon var inte något "brötig" som hon kan bli om hon tycker något är jobbigt ;) Duktiga hästar! Finns några små klipp på vår Instagram @systrarnaelfstrand om ni vill se :)

Nu ikväll är det dags för pay and ride för mig och Focus, och jag startar runt 19.45 typ. Är inga fasta starttider(tyvärr haha, älskar det) så vet inte exakt när vi startar. Hur som helst så lär vi komma hem rätt sent, eftersom vi har ungefär en timme till Grevagården, så hur det går på pay and riden får ni helt enkelt läsa om imorgon istället :) Jag ska rida en LB:3 i alla fall. 
 
Imorgon tänkte jag sitta upp på Tage igen för att se hur han rör sig. Tycker jag känner mycket bättre uppifrån än om han bara ska longeras eller så. Känns han ofräsch får han vila ännu en vecka. Hans sår ser så himla mycket bättre ut, så jag hoppas att han ska tycka att det känns okej. Men det vet man aldrig med lilla Tage ;) 

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Vlogg från pay and riden?

Svar: yes kommer på lördag :D
Emma Elfstrand

2018-09-19 | 06:58:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: