Höig från topp till tå

Haha, jag har seriöst höstrån från TOPP till tå nu. Jag och Emma har packat sju höpåsar. Emma packade tre stycken till morgondagens tävling, och jag packade fyra som ska med mig och Focus till vår träningshelg. Självklart tog höet slut idag så jag fyllde på med en sprillans ny bal, då är det ju som allra svårast att ta dessutom ;) 

Jag och Emma började med att rida ut på Boppen och Bella. De skötte sig så fint så! Bella var lite spänd till en början, men mot slutet så slappnade hon av och Emma kunde komma mer till ridning. Bra pass inför morgondagens tävling! Boppen kändes fin hela tiden. Duktiga gamlingen ♥ Han blir baske mig bara sötare med åren alltså.

Focus har vilat, och Tage lika så. Hans sår verkar bli bättre nu, så det känns skönt. Jag tvättar det varannan dag(om det inte är supersmutsigt, förstås, då blir det oftare) och smörjer med honungssalva. Vill inte tvätta för ofta, för då hinner det liksom inte läka. De sprang runt i hagen som tusan i förmiddags så tror inte herren har så himla ont, haha ;) 

Dessutom har vi fixat inför helgens bravader! Emma har packat allt för morgondagens tävling, och jag har putsat och fixat med det som ska med till Miranda. Får lägga in det i bilen imorgon när vi kommer hem från tävlingen med Bella. Snacka om full rulle i helgen! Jag är så taggad, ska bli så kul! Hoppas herr Focus sköter sig också. Han är alltid väldigt snäll, men han är inte överförtjust i att stå på box. Men men, det ska nog gå fint! 
 
 
/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Ska också tävla imorgon, i hoppning på Runsten Equestrian. Snäälla, ett peppande ord jag är ett nervvrak haha. Kan inte fokusera haha

Svar: Då är vi två nervvrak kan jag säga, haha! Lycka till :D Du kommer fixa det galant! :)
Emma Elfstrand

2018-09-14 | 17:50:32
Anonym säger:

Tack, detsamma:D

2018-09-14 | 18:47:31
Julia säger:

Något jag har fått veta att en del har upplevt med honungssalva under varma dagar är att mycket insekter dras till salvan och gör att det blir mer bakterier. Det i sin tur förlänger läkningsprocessen. Vet ej om det är sant men det kanske är värt att prova något annat om det är så?

Svar: Det är inte speciellt mycket insekter nu så tror inte att det är det som är problemet. Tage verkar ha dåligt läkekött bara, med tanke på att han hade ett sår i ett halvår(!!!) förra hösten. Men tack för tipset, bra att veta om det skulle vara något i framtiden :)
Emma Elfstrand

2018-09-14 | 19:11:46
Lisa säger:

Pfff, jag läste höst-rån och kunde först inte räkna ut vad det var för något xD Hö-strån blev lite mer begripligt :P
Tack för en bra blog med härlig känsla <3

Svar: Hahaha! Tack för att du läser ❤
Emma Elfstrand

2018-09-14 | 21:31:53
Ebba Carlström säger:

Lycka till på din träningshelg Anna och hoppas det går bra på Tävlingen Emma! Jag håller mina tummar för er :D

Svar: Tack snälla :D
Emma Elfstrand

2018-09-15 | 03:11:39
Bloggadress: http://teamgiallo.blogg.se/
Anonym säger:

HAHAHHA, själv packat man ca 50 hö påsar om dagen😂sju är

2018-09-15 | 05:57:01
Elin säger:

Hahah jag packar 5 höpåsar per dag..

2018-09-15 | 12:44:17
Anonym säger:

Ni har gjort tre fyra höpåsar, är det någon bedrift?
Gör i snitt Ca sex höpåsar per dag. Tar nån minut bara...

Svar: inte om du fyller hö från en hösilagebal i hagen där höet sitter fast så du får loss max en liten näve/gång. kan garantera att det tog betydligt längre tid än en minut ;) Ha en fin lördagkväll. Du verkar behöva lite pepp!
Emma Elfstrand

2018-09-15 | 14:07:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: