Hemma från Stockholm

Nu är vi äntligen hemma igen efter tre dagar i Stockholm :) Idag var vi effektiva då vi ville hem så fort som möjligt då vi ska iväg och träffa lite kompisar nu. 

Idag var vi i alla fall på ett två timmars möte under förmiddagen. Vi har fått ett roligt affärserbjudande så vi fick mer information om detta, och nu ska vi bara bestämma oss för om vi ska köra på det eller inte. Det har ingenting med det vi jobbar med nu att göra utan är något helt nytt, är väl det enda vi kan avslöja nu. Kommer såklart berätta mer om det i ett senare skede om vi väljer att satsa på det :) 

Efter mötet drog vi direkt vidare för att träffa Elsa och Lisa som driver det största käppiskontot på Insta i Sverige, och de har dessutom gett ut en bok om käpphästar och säljer DIY käpphästkit... De är 16 och 17 år och driver AB, haha. Sjukt drivna och duktiga tjejer minst sagt! Vi spelade in introt till en video med dem för vi ska nämligen få testa på att göra våra egna käpphästar i en video. Det kan minst sagt bli spännande med tanke på att jag är värdelös på sådana här praktiska grejer, och syslöjd var mitt värsta ämne i skolan ;) Dessutom spelade vi in en video till deras Youtubekanal också. 

 
Nu blir det pizza och häng med vänner :) Ha en fin lördagkväll!

/ Emma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: