Fantastiskt väder

Idag har jag, Emma och Sigrid(som har ridit Boppen en gång förut) ridit ut på Focus, Bella och Boppen. Alltså vädret har varit helt underbart idag! Solsken, liiite blåst och höst i luften. Inte kallt, men heller inte varmt. Solen värmer men det är ändå sådär höstkyligt i luften. Så skönt!

Focus har gått först ett par gånger under uteritter nu, vilket har gått alldeles utmärkt, så vi tänkte att han skulle göra det idag också. Det ville han dock inte alls. Övertalade honom några gånger men till slut så bad jag Emma gå först med Bella. Han var lite för spänd idag. Lite svårt när man rider ut och han är såhär, för då hinner man liksom inte "få igenom" honom eller vad jag ska säga. Nåja, han kändes bättre mot slutet i alla fall :) Han är lite lurig, för han backar antingen i en väldig fart, spelar ingen roll om han backar på någon annan häst eller en brevlåda, eller så tvärvänder han megasnabbt. Den där korven alltså, han gör mig gråhårig ibland haha ;) 

De andra två skötte sig finfint! Boppen blev väldigt rädd för en bit plast en gång dock, men annars var han lugn och fin. Sigrid åkte av honom när han blev sådär rädd, men som tur var så gick det bra :) Hon klamrade sig fast en bra stund så det var en lugn avsittning. Skönt! Bella var minst fjantig av våra tre fjantar idag med andra ord ;)

 
/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Kolla Johanna Lassnack’s video om ”stall outfit hacks”. Vore intressant att höra era tankar om den videon.

Svar: Såg precis den videon tack vare din kommentar :) Vi gillar verkligen Johanna men håller som du säkert förstår inte med om vad hon säger i videon, utan tycker att stallet ska vara en zon fri från utseendehets och att det inte spelar någon roll hur man ser ut.
Emma Elfstrand

2018-09-24 | 18:16:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: