Bra tur!

Idag red vi ut ett helt gäng från stallet. Jag på Boppen, Anna på Focus, pappa på Bella (äntligen fick vi med honom ut) och så Elin och Sara på sina hästar. Väldigt mysigt och dessutom gött ridväder ute vilket uppskattades efter gårdagens ridning i spöregn för min del ;) 

Alla hästarna skötte sig dessutom kanonfint. Anna tyckte att hon kunde hålla i sin fina känsla från helgen med Focus och han såg riktigt fin ut bakifrån. Även Boppen kändes lätt, mjuk och fräsch. Pappa tyckte att Bella var riktigt härlig också. Kul att alla gick så bra och var pigga och glada! 

Idag har vi dessutom betalat in alla kostnader, inklusive frakt för ridleggingsen, så de ska börja fraktas till Sverige snart. Vi valde faktiskt flygtransfer då det kommer gå väldigt mycket snabbare än båt, och dessutom får vi allting levererat direkt till dörren vilket underlättar mycket för oss. Priset/leggings skulle inte skilja sig så mycket ändå så det kändes som det smidigaste valet för oss. Av den anledningen kommer vi kunna börja sälja leggingsen snabbare än vi trott också, men det är såklart ändå mycket annat vi har att jobba med innan de kommer kunna börja säljas på webben. 

Imorgon blir det lite gymnastikhoppning för både Boppen och Bella, medan Focus ska till Grevagården på kvällen för pay and ride. Spännande, spännande!

 
/ Emma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: