Bästa Bella ♥

Då var min och Bellas tävlingsdebut avklarad, och jag är så nöjd med min fina tjej, precis som jag alltid är ♥ Skönt nog så red jag dessutom bättre idag jämfört med på onsdagens träning, så jag fick en betydligt bättre känsla idag även om jag har 1000 grejer att jobba på. 

Vi hoppade 80 och 90 cm. 80 cm kändes extremt lågt men det var skönt att bara få skutta lite och känna på banan. Vi fick överlag bra flyt i den här banan förutom till femte hindret där hon blev väldigt stark och jag inte fick tillbaks henne i svängen. Hon kändes lyhörd och lätt för hjälperna och jag fick lite grejer att tänka på till linjerna i nästa klass som jag kunde korrigera. En felfri runda blev det här :)

I 90 cm kändes hon också fin, men däremot kändes det som om hon tog saken mer i egna händer den här rundan. Det kommer inte synas på filmen, men mot första hindret blev hon superstark och lyssnade inte på mina förhållningar över huvud taget, så vi inledde med ett riktigt kråkhopp. Duktig som hon är så slänger hon upp benen även om hon kommer riktigt nära :) Vi fick bra flyt större delen av den resterande banan och jag fick korrigerat det jag ville få korrigerat, så jag kände mig nöjd med den här klassen också, och det blev felfritt även här!

Hon hoppade fantastiskt fint i båda rundorna, förutom på andra hindret i båda klasserna som hon var i och klonkade pga att jag tappade trycket i galoppen innan. Hon är så duktig för jag känner på henne att hon verkligen vill vara felfri. Nu ser jag fram emot att planera in fler tävlingar med min underbara tjej ♥ Även om hon blir lite spänd när hon kommer in på banan så bangar hon aldrig för något hinder, utan hon letar hinder hela tiden och gör alltid sitt bästa! Känner mig så trygg på henne trots att hon bara är 5 år :) 

Hur söt får man lov att vara?

/ Emma
 
Kommentarer
Linda säger:

Stort grattis! Det är du väl värd 😃👌🏻💜🌸

Svar: Tack snälla du ♥
Emma Elfstrand

2018-09-15 | 18:44:44
Ellen - tävlingsryttare säger:

Wohoo! Så kul! Grattis.

Svar: Tack :D
Emma Elfstrand

2018-09-15 | 18:47:31
Bloggadress: http://ellenshorselife.blogg.se
Johan säger:

Grattis! Bra kämpat tillsammans!

Svar: Tack snälla!
Emma Elfstrand

2018-09-15 | 20:24:10
Ebba Carlström säger:

Grattis! Ni är bäst! :D

Svar: Tack snälla :D
Emma Elfstrand

2018-09-16 | 02:39:52
Bloggadress: http://teamgiallo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: