Fixardag

Idag har Anna och pappa jobbat på ordentligt på gården. Nu inför hösten så ska vi dela av lösdrifterna så alla hästar på gården kan gå ute dygnet runt även över vintern. Därför har Anna och pappa stängslat om ena hagen, fyllt på grus runt vår "gamla" höbinge, samt byggt en ny höbinge till andra hagen (där huset/lilla lösdriften är). Planen är att flytta över hästarna imorgon till den andra delen så de går 3 respektive 4 hästar i varje hage. Det är lite smågrejer till som ska fixas imorgon, bland annat vattnet, men det känns väldigt skönt att ha det mesta fixat nu. Tror att alla hästarna i stallet kommer må gott av att få gå ute och röra på sig när de vill året runt också :)

Blogg.se krånglar för övrigt loss just nu, så jag kan inte ladda upp någon bild till det här inlägget, men vi hörs igen imorgon :) 

/ Emma

Söndagsfrågor

Idag är det äntligen dags för oss att få rida igen, woho. Jag ska även redigera en av våra videos vi spelade in med Jennifer som kommer upp här imorgon, och Anna ska hjälpa pappa att greja med hagarna på gården vilket minst sagt behöver göras efter att Knud flög fram här om veckan ;) 

Under tiden så får ni jättegärna ställa era frågor om oss och våra hästar i kommentarsfältet så kommer vi att svara på dem under veckan!


/ Emma 


Hemma från Stockholm

Nu är vi äntligen hemma igen efter tre dagar i Stockholm :) Idag var vi effektiva då vi ville hem så fort som möjligt då vi ska iväg och träffa lite kompisar nu. 

Idag var vi i alla fall på ett två timmars möte under förmiddagen. Vi har fått ett roligt affärserbjudande så vi fick mer information om detta, och nu ska vi bara bestämma oss för om vi ska köra på det eller inte. Det har ingenting med det vi jobbar med nu att göra utan är något helt nytt, är väl det enda vi kan avslöja nu. Kommer såklart berätta mer om det i ett senare skede om vi väljer att satsa på det :) 

Efter mötet drog vi direkt vidare för att träffa Elsa och Lisa som driver det största käppiskontot på Insta i Sverige, och de har dessutom gett ut en bok om käpphästar och säljer DIY käpphästkit... De är 16 och 17 år och driver AB, haha. Sjukt drivna och duktiga tjejer minst sagt! Vi spelade in introt till en video med dem för vi ska nämligen få testa på att göra våra egna käpphästar i en video. Det kan minst sagt bli spännande med tanke på att jag är värdelös på sådana här praktiska grejer, och syslöjd var mitt värsta ämne i skolan ;) Dessutom spelade vi in en video till deras Youtubekanal också. 

 
Nu blir det pizza och häng med vänner :) Ha en fin lördagkväll!

/ Emma