Vart tog den här dagen vägen?

Både jag och Anna var överrens om en sak idag, och det var att timmarna verkligen flög fram, utan att vi egentligen har fått gjort något "vettigt". 

Vi började dagen på gymmet, precis som många andra dagar. Efter detta så hade vi bara en timme över innan vi var tvungna att bege oss ut till stallet för att lasta Bella och åka till Husaby för att kolla sadel, så då fick vi inte gjort något vettigt heller, utan bara käkade och chillade en liten stund. 

Vid 13 hade vi tid på Husaby med Bella, och de kunde konstatera att hon ändrats mycket i kroppen sen senaste besöket för 3-4 månader sedan då hon var smällfet, haha. Helt plötsligt hade hon fått en manke, så sadeln låg och klämde i fram och kanade bakåt, precis som jag upplevt det. Som tur är räckte det med correcting pad, så jag slapp köpa någon ny sadel. Hallelujah! Då hade jag blivit väldigt olyckligt. Sharpman hade ingen pad med sig själva, utan vi svängde förbi en butik på hemvägen, men jag är inte helt 100 på att vi fick rädd padd (trots att vi bad om hjälp), så ska dubbelkolla det och lämna tillbaks denna ifall det blev fel. Sadelutprovaren tyckte även att vi skulle köpa en förbygel till våra hoppass eftersom hon rör sig så mycket med bogarna och hoppar mycket, så inte sadeln kanar bakåt då. Det tänkte jag leta efter under Elmia :) 

När vi kom hem så fixade vi stallet och så red Anna ut på Focus medan jag promenerade Tage. Idag krånglade Focus ingenting trots att Anna red helt själv. Han drog iväg från Tage redan från start och var alltså självständig hela vägen. Så duktig kille ♥ De hade dessutom mött ett helt gäng rådjur på flera ställen utan att han hade reagerat speciellt mycket. Det känns verkligen som om Focus har utvecklas otroligt mycket nu både ridmässigt och mentalt. Väldigt härligt att se, och det är Anna värd så som hon har kämpat med denna otroligt speciella och knepiga häst som Focus faktiskt är. Tror det kan bli riktigt bra tillslut :) 

 
/ Emma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: