Vart är Iris?

Vi fick en fråga på söndagsfrågeinlägget som jag tänkte kunde få ett eget inlägg, så att ni alla vet liksom :) Iris har inte nämnts så mycket varken här eller på min Instagram, och det är helt enkelt för att hon valt att flytta till en annan familj. Hon var borta ett tag, och så hämtade vi hem henne i februari där. Sen när hon vart hemma några veckor så drog hon till samma ställe en gång till. Då hämtade vi hem henne igen, men hon ville bara sticka iväg igen. Då frågade vi denna familj ifall de ville ta över Iris. Uppenbarligen vill hon bo där, liksom ;) De tackade ja, så nu bor hon inte hos oss längre, utan hos en annan familj lite längre ifrån oss.

Anledningen till att jag inte velat skriva något tidigare är för att jag velat veta att det funkar helt säkert först. Och det gör det verkligen! Jösses, som hon trivs. Något skar sig mellan henne och Bosse, och nu när hon inte bott hos oss på ett bra tag så märker man att Bosse är en helt annan katt. Han trivs jättebra, och känns inte alls stressad. 

Det känns självklart tråkigt att hon inte vill bo med oss, för vi älskar henne så mycket! Goaste Iris som älskar att dra sin lilla mun längs med ens ansikte för att riktigt mysa in sig, som alltid ligger på en i soffan(gärna som en halsduk typ, haha) och som har det gnälligaste jamandet när det vankas mat. Men, vi vet att hon har det superbra, hon bor så nära oss så vi kan komma och hälsa på när som helst och det känns bra i hjärtat att Bosse är lugn också.

Ååååååh tänk att de varit såhär små!!!!! Älskade kissarna ♥ Och som ni ser så gick de väldigt bra ihop i början. Hur söta är de inte när de ligger i fåtöljen ihop? ♥♥

/ Anna
Kommentarer
Erika Pettersson säger:

Åh synd men samtidigt trivs hon där har hon ju det bra där och hon mår bra 😊

2018-10-16 | 20:25:43
Bloggadress: http://erikapettersson.webblogg.se/
Lisa säger:

Lilla Iris och Bosse <3 Men så typiskt katter på något vis x)

2018-10-16 | 20:25:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: