Svar på söndagsfrågor del 2

När tror ni att man kan börja köpa era ridbyxor? Och hur många har ni beställt?
Förhoppningsvis om ungefär en månad :) Vi har beställt 2000 par, 500 i varje färg (marin, brun, rosa & vit).

Hej bästa ni! Jag undrar hur man ska veta vilken storlek man ska beställa på ridtightsen när de väl släpps? Kommer ni skriva typ benlängd, omkrets på låret och sådant eller kommer ni ha olika stora modeller på samma storlek på tightsen?
Planen är att vi ska få till en storleksguide, men vi kommer även att ha 4 olika modeller på hemsidan (till skillnad från de flesta hemsidor/märken som bara har en modell, oftast i stl XS/S) som visar hur leggingsen ser ut på de olika storlekarna så det blir ännu tydligare :) 

Har ni någon gång gjort något ni skäms över mot hästarna? Jag råkade dra i min häst ordentligt av ren och skär panik när hon skenade iväg efter en annan häst. Hon verkade inte särskilt påverkad utan frustade lite glatt efteråt men jag mår så förfärligt dåligt efter detta då jag är så mån om en mjuk kontakt fram mot munnen.
Det har vi absolut gjort! I synnerhet när vi var yngre. Det finns så mycket vi gjorde då som vi aldrig skulle göra idag, men jag tror att det viktigaste är att lära sig av sina misstag och försöka bättra sig i framtiden :) Sen är det viktigt att tänka på att om du hamnar i panik så kan kroppen handla av sig själv eftersom du hamnar i ett fight, fright eller flight mode och då kvittar det hur du "vet" att du ska handla. Det sker av ren reflex, så jag tycker inte du ska gräma dig för mycket över denna situation :) 

Varför har Bella endast framskydd?
Hon hade det även hos sin tidigare ägare och Vendela som red henne då sa att hon trivs bäst så, och därför har vi fortsatt med detta. Hon har aldrig slått i sina bakben under ridning, så jag tror inte att det kommer behövas några skydd där någon gång :) 

Favorit artist/låt just nu?
Vi älskar Benjamin Ingrossos nya album! Det kan vi varmt tipsa om :) 

Har ni några ”nu och då” bilder på Bella? Så man ser skillnaden i hennes kropp med muskler osv menar jag? Jättefin har hon blivit:)
Tack snälla! Vi har inte tagit regelbundna exteriörbilder som vi gjorde på Abbe och med Focus i början (vilket vi helt har glömt av att göra det senaste) men jag ska se om vi kan knäppa några bilder på henne snart och se om vi kan jämföra med hur hon såg ut när vi köpte henne :) Rent spontant skulle jag dock säga att hon främst har blivit av med endel övervikt och biffat på sig endel, kanske främst på hals och baksida lår eftersom Miranda kommenterade det efter att inte ha sett henne på någon månad. Jag är nöjd med hur hon ser ut i kroppen nu i vilket fall som helst, även om jag gärna hade velat att bakdelen blev lite mer proportionerlig med framdelen så småningom ;) 

Här är två bilder på Bella från den dagen vi fick hem henne. Jag tror att hon lade på sig endel hull veckorna efter detta när hon knappt reds eftersom vi inte hade någon sadel som passade, för hon ser inte så tjock ut här som hon var ett tag, haha. Däremot syns det verkligen att hon biffat på sig rejält sen dessa bilder är tagna, även om hon var fin då också :) 

/ Emma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: