Svar på söndagsfrågor del 1

Har era ridtights fickor och hällor till skärp? Så laddad på när de ska börja säljas, måste köpa minst de bruna
JA, det har de! Vi är också så taggade, hihi :D 

Hur är gripet på era egna ridbyxor. Har varit med om att det varit halt och lossnat i tvätten på andra 😑
Åh, vad trist! Vårt grip är hållbart, så förhoppningsvis slipper du uppleva det :) Vårt grip är inte superklibbigt som vissa kan vara, men det är ju ändå med grepp liksom, om ni förstår vad vi menar med det? Något gött mellanting, precis som vi gillar!

Vilken av era hästar var billigast prismässigt?
Tage var billigast, men så köpte vi ju honom för 11 år sedan också och jag kan tänka mig att priserna ändrats på hästar över lag sedan dess, plus inflation då. Jag skulle tänka mig att om man slår ut det hela så var Tage och Focus lika billiga i inköp även om Focus rent siffermässigt var dyrare att köpa in 10 år senare än Tage.

Föredrar ni platta eller "tjockare" nosgrimmor?
Vi har både och! Bella och Boppen har helt platta nosgrimmor vilket klär dem väldigt bra. Focus föredrar jag tjockare nosgrimma på, eftersom det känns mer dressyrigt. Rent "komfortmässigt" så känns det som att de borde vara lika bekväma typ.
 
Hej! Aldrig mera få lyssna på musik eller aldrig mera få rida?
Aldrig mer få lyssna på musik! Vad hade ni valt?

Vad tyckte ni om keyyos föreställning? Något ni rekommenderar? ☺️
Vi tyckte helt klart att den var sevärd, men det är inte den absolut bästa föreställning vi sett eller så. Den var bra, men inte WOW. Hon är grymt cool och rolig, så vi tycker att den är sevärd trots att den inte är "wow" enligt oss ;)
 
Story of my life. Vet ni hur ofta jag får vänta på Emma medan hon smetar på läppstift eller fixar till det? Haha. Typ varje gång vi ska göra något ;) Här skulle vi på Keyyos föreställning!

/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: