Sjuk... :(

Hej från en snorig Anna. Ont i halsen, huvudet och kroppen har jag också. Ingen matlust. Har inte tagit tempen men gissar att jag har lite feber. Fy, ingen rolig tisdag för min del inte!

Trots det har jag ridit två hästar idag. I know, inte bra alls. Men vad ska man göra? Emma var tvungen att åka till sjukgymnasten och lite annat idag, samt har träning ikväll, så det fick bli så. 
Jag började med att skritta ut på Tage en runda. Det blev lite klättring precis enligt igångsättningsschemat. Dock var den turen allt annat än lugn och mysig, haha. Först när vi skrittade ut på grusvägen så fick herr häst för sig att han inte alls skulle gå där, så han gick rakt in i en trädgård. Fick honom inte därifrån så fick hoppa av, och då höll jag på att trilla för han sprang lite halvt iväg när jag precis höll på att hoppa av. Sen kunde jag leda honom till vägen och sitta upp och skritta iväg igen. När vi hade kommit till klätterstället i skogen och klättrat färdigt så skrittade vi vidare i skogen, och mötte en älg. Hästen som hade varit stirrig innan blev nu MEGA-stirrig, haha. Alltså ni skulle sett hans skritt... Det var typ en blandning av tre gångarter, haha. Han höll sig dock hyfsat i skinnet så vi kom hem utan större bekymmer, skönt.

Efter lunch så red vi ut på Bella och Focus. Ingen älg i sikte denna tur ;) De var jätteduktiga! Blev en runda i alla gångarter, om än hyfsat lugn tur eftersom gårdagen var ganska hård för de båda. Kul med fina hästar! Focus gick dessutom självmant före Bella och var inte rädd för någonting. Min rediga gosse. 

Boppen fick tyvärr vila idag, för jag kände att jag verkligen inte orkade rida en häst till, trots att det bara handlade om att skritta över bommar. Känns tråkigt eftersom han också behöver prioriteras förstås, men sådana här dagar har man inte så mycket till val. Får bli ridning för honom imorgon istället <3
 
 
/ Anna
Kommentarer
Sara säger:

Krya på dig,💞 jag är åxå sjuk i samma 😳 dottern tävlade ikv så det var bara att åka till stallet, allt går men så mkt jobbigare 😊 nu väntas te med honung & soffan 😇

2018-10-30 | 20:49:09
Cecilia säger:

Härlig bild.
Krya på dig! Hoppas snart att du är på benen igen.

2018-10-30 | 23:39:23
Bloggadress: http://www.ceciliajohansson.nu
Andrea Müller säger:

Åh, vilken härlig och somrig bild! Du får krya på dig! :)

2018-10-31 | 02:15:14
Bloggadress: http://andreamuller.se/
Anonym säger:

Hej jag har en fråga, era ridbyxor, när kommer de ut? Tänkte om dom gör det innan jul 🤪

Svar: De kommer garanterat ut innan jul :D
Emma Elfstrand

2018-10-31 | 07:28:07
Caroline säger:

Krya på dig! Vad är det för ridbyxor du har? :)

Svar: Tack! det är Horze Désirée :)
Emma Elfstrand

2018-10-31 | 10:48:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: