Rehabveckan har startat

God morgon! Den här veckan har Bella en återhämtningsvecka efter några veckors rätt hårt arbete. Hon ska få tre dagar där hon vilar helt har jag tänkt, och sen gå lugnt resten av passen (jogg ut i skogen). Utöver detta så ska hon få både tandkoll, laser/massage och nya skor i veckan. 

Idag ska vi nämligen iväg med Focus och Bella till Lundens Djurhälsa i Halland för att kolla deras tänder. Vi tog dit Focus i våras eftersom de är experter på tandhälsa, och när vi var där så hittade vi Bella, haha. Så hon ska tillbaks till sitt gamla hem över dagen idag. Bellas uppfödare/förra ägare jobbar nämligen på kliniken, så tack vare att hon jobbade samma dag som vi var där med Focus så hittade vi Bells :) Förhoppningsvis har båda djuren inte så stora problem i munnen i alla fall!

Imorgon ska istället alla hästar verkas/skos, och sen har Tage återbesök på kliniken vid lunch. Han har tyvärr inte sett helt fräsch ut de senaste dagarna. Han ser helt ren ut på det skadade benet, men istället har han blivit halt på det paralella benet (vänster fram). Vi får se vad veterinären säger på tisdag. Det är ingen idé att försöka grubbla över detta i förskott. 

Sen på torsdag kommer Linnea hit och behandlar Boppen och Bella. Tage är ingen idé att behandla nu känner vi, och Focus ska in till Charlotta på Husaby och behandlas om bara någon månad. Det ska bli spännande att höra vad hon säger om Bella eftersom hon känns så fin att rida nu!

Lilla skruttnissen bara några veckor efter att vi köpt honom ♥ 

/ Emma
Kommentarer
Marielle säger:

Oj! Verkligen en rehabvecka😅👍🏻

2018-10-22 | 09:46:42
Bloggadress: http://www.nouw.com/mariellefriman
Elin säger:

Snabb fråga? Varför är Boppen och Tage barfota men inte Focus och Bella?

2018-10-22 | 10:40:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: