Redo för Elmia dag 1

Idag så bär det av till Elmia för vår del, woho. Vi ska dit idag och på söndag, och idag kan ni träffa oss i fan zone klockan 16.00 :) 

Innan det bär av till Elmia så ska jag till gymmet en sväng för att köra ett benpass. Hästarna får däremot vila :) Igår vloggade vi hela dagen, och den filmen kommer upp på lördag. Jag var bland annat iväg och hopptränade med Bella och hon var duktig som vanligt. Det märktes dock att hon var trött efter helgens dubbla träningsdagar för hon var lite vinglig mot hindren nästan hela träningen, men kändes i övrigt riktigt pigg och fräsch. Hon rev inte ett enda hinder utan vi fick ändå bra flyt för det mesta om man bortser från den lilla vingligheten. Jag börjar få henne bättre mellan hand och skänkel nu vilket är kul. Hon blev inte så jättestark igår som hon kan bli ibland när hon vill ta saken i egna händer, och hon lyssnade även fram på mig direkt. Är så jäkla stolt över den hästen alltså ♥ Även Focus är vi stolta över efter gårdagen, och vad han gjorde får ni se i videon på lördag :) 

Nu ska jag byta om och sen bege mig och träna. Planen är att åka till Elmia så vi är där runt lunch. Jag håller tummarna för att de har asgod vegansk mat precis som förra året! Jag har för övrigt två saker jag kommer leta efter på mässan: en brun förbygel med silverspännen och 5-fäste, och en röd svansrosett till min lilla bitch ;) 

 
/ Emma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: