Pay and ride vlogg

Här kommer ännu en lång vlogg, perfekt till lördagsmyset :) Ni får hänga med Focus på pay and riden i tisdags, och dessutom vara med på alla förberedelserna. / Emma 
Kommentarer
Lisa säger:

Vad duktiga ni var <3

Svar: Tack ♥
Emma Elfstrand

2018-10-20 | 13:17:50
Stella säger:

Hej tjejer! Jag har en fråga som jag helt förstår om ni inte vill gå ut med EXAKT - nämligen vad ni tjänar. Då tänker jag om man endast ser på youtubhe kanalen. Anledningen till att jag undrar är inte för att jag på något sätt undrar över er privata ekonomi, utan för att jag själv är nyfiken på att starta en hästyoutube kanal (finns ju sååå få) och ska försöka få den att växa, och undrar om man "klarar sig<". Vill ni inte svara förstår jag, ni behöver absolut inte svara exakt om ni svarar men är det liksom 10 k, 50 k eller 100 k? :)

Svar: Jag skulle säga att du kan börja tjäna hyfsade pengar när du har minst 10k visningar på dina videos :) Iaf om du kan få samarbetspartners då också så du kan tjäna mer än på bara annonserna!
Emma Elfstrand

2018-10-20 | 16:07:49
Johan säger:

Stiligt Ekipage!

2018-10-20 | 19:00:52
Linnea säger:

Bra jobbat och grattis till fina %! Angående schabrakfrågan så går det utmärkt att fästa de övre karborrbanden i stiglädret! Blir ju att det syns lite då det ligger lite på sadeln förstås men inget som stör tycker jag och super om man har ett schabrak som kanske börjar tappa lite passform, ligger ju bättre stilla när man spänt fast det 😊

2018-10-20 | 22:10:07
Mia Westyarn säger:

Hej
Måste bara undra en sak....när du gör rent sadelgjorden m.m. så verkar du rädd för att det ska komma vatten på lädret?!? Varför då? Vatten är ju inte överhuvudtaget "farligt" för läder om man torkar det torrt efteråt. Det är ju svett som är frätande. Jag sköljer alltid mina lädersaker i varmt vatten,torkar och smörjer in det lätt efteråt. Det gör jag varje dag och det håller sig superfint.Dock tvättar jag inte sadeln med vatten ;-)

Svar: Nej jag är inte rädd för vatten till lädret men däremot är det kanske inte så bra om stiglädren hamnar i massor av vatten länge, som det blir litegrann när jag tvättar stigbyglarna :) Dock är vatten uttorkande i längden, så därför vill jag inte ha för mkt kontakt med vatten med mitt läder.
Emma Elfstrand

2018-10-22 | 07:21:48
Bloggadress: http://nouw.com/westyarnhillside
Mia Westyarn säger:

Apropå "stroppar" på schabrak. Jag rider BARA i enkelkåpade sadlar och har inga stroppar på något schabrak. Jag har sprättat bort alla stroppar och mina schabrak ligger hur bra som helst. Använder även dessa schabrak till en sadel som inte är enkelkåpa och det ligger lika bra där. Vet egentligen inte varför man ska ha stroppar på schabraket?! Ligger sadeln bra så ligger schabraket bra. Om andra vill köpa det utan stroppar....ja om du sparar stropparna så kan du sätta tillbaka dem sedan. Jag sprättar bort mina stroppar så det går fint att sy tillbaka dem om man behöver.

Svar: Haha, jag förstår verkligen inte heller varför stroppar finns. Det känns som om 99% av alla ryttare inte gillar dem eller tycker att de behövs!
Emma Elfstrand

2018-10-22 | 07:27:39
Bloggadress: http://nouw.com/westyarnhillside

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: