Landat i soffan

Nu har jag äntligen landat i soffan och käkat lite kvällsmat i form av gröt och macka. Gröt är för övrigt min nya frukost! Mannagrynsgröt, hehe. Så gott med mandeldryck, banan och kanel!

Idag har jag varit hos kiropraktorn igen eftersom jag känt mig fortsatt stel och dessutom fått två migränanfall efter förra gången. Nu känner jag mig "fri" i rygg och nacke så nu ska jag förhoppningsvis klara mig ett tag innan nästa återbesök :) hoppas jag slipper migrän med.

Nu ikväll så har jag och Focus tränat dressyr för Miranda. Emma sparar på Bella till helgen :) Han var så himla fin idag! Miranda sa att det märks att jag gör rätt, för annars hade han inte gått så fint som han gjorde idag. Fick några riktiga wow-moment! Min fina häst, tack för allt du lär mig. För det är helt sjukt mycket, haha. Imorgon tänkte jag försöka rida ut själv igen, med Emma och Tage som sällskap asfalten ner.

En blöt Tage i lösdriften igår, så söt!!

/ Anna
Kommentarer
Daniela säger:

Nämen vilken sööt Tagis <3

Svar: Eller hur :D
Emma Elfstrand

2018-10-03 | 21:25:17
Bloggadress: http://lifewithdaniela.wordpress.com
Anonym säger:

En häst jag rider håller på precis som Focus när man ska rida först/gå ifrån den på marken. Oftast de första hundra meterna och sen verkar det släppa längre in på ridturen. Han rids på bett och jag är rädd att jag drar henne i munnen etc när jag ska vända tillbaka henne
Har ni några tips vad man kan göra och hur mycket tycker ni man kan ta i tygeln för att "tillrättavisa"?

2018-10-03 | 21:40:29
Anonym säger:

Söta Tagis!(älskar er)

2018-10-07 | 21:27:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: