Jobbsöndag

Hej allihopa! Hoppas att ni har haft en bra helg :) Idag har hela familjen Elfstrand jobbat på ridklubbens klubbhoppning/pay and jump. Roligt med många starter och det mesta flöt på bra, och nu när vi har haft vår första riktiga klubbtävling/pay and jump på vår nya anläggning så vet vi mer vad vi kan tänka på till nästa gång också. Jag har ganska ont i ryggen nu eftersom jag fick stå en stund på framhoppningen och bland annat lägga upp bommar som revs ganska många gånger, men jag hoppas att det blir bättre imorgon. Då har jag nämligen tänkt rida för första gången sen förra lördagen. Bara en lugn uteritt på Bella, så det ska nog gå bra. Det största problemet lär garanterat bli att ta sig av, men det ska nog också gå bra får jag hoppas. På onsdag ska jag först behandlas av Toni igen på morgonen och sen har jag tid hos en fysioterapeut på Vårdcentralen. Är extremt skeptisk till allt som görs på Vårdcentralen, inklusive fysioterapi, eftersom jag aldrig fått någon vettig hjälp när jag sökt dit förut, men jag vet inte vad jag ska göra annars i dagens läge.

Vad kul för övrigt att så många redan har skrivit under vår namninsamling för att tillåta bettlösa träns på dressyrtävling. Vi skulle bli väldigt tacksamma om ni som inte har skrivit under än också ville göra det, för att vi ska få en förändring i den konservativa dressyrsporten och visa att vi är många som står för alla hästars välmående och hälsa :) 

På torsdag från och med 15.00 kommer för övrigt hästmassören och laserterapeuten Linnea Stray till vårat stall och behandlar både hästar och människor. Hon tar ex. moms 800 kr för helbehandling och 200 kr för laser (till häst enbart för de med konstaterade skador) och utöver det tillkommer reseersättning som vi alla delar på. Vill ni vara med, maila elfstrands@hotmail.com och skriv vilka tider som funkar för er samt hur många hästar ni kommer med :) 

 
/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Syns ens namn senare eller syns det bara hur många som skrivit på?

Svar: Du kan välja själv om du vill att ditt namn ska synas online, men jag tror att det kommer synas när man skickar in själva listan till ridsportförbundet :)
Emma Elfstrand

2018-10-21 | 18:24:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: