Härlig onsdag

Idag har jag och Emma haft en riktigt bra onsdag! Jag började dagen på gymmet, där ett benpass stod på schemat. Kändes bra, köttade på rätt hårt så jag känner redan att träningsvärken börjar komma i baksida lår... Najs, haha. 

Efter det åkte vi till Toni där både Emma och jag fick behandling. Emma är så mycket bättre nu, himla skönt! Jag var ungefär 2-3cm sned... Så även jag behövde justeras. Fick värmebehandling, laser och massage på främst en punkt i högra skinkan, men också lite laser på ena axeln som jag har lite problem med. Fick också tips om höfterna, och de ska eventuellt också behandlas om de inte känns bättre när jag blir rakare. Får se om jag kan ta mig upp ur sängen imorgon nu då, med tanke på både träningsvärk och behandling. Gick ju inte så bra för Emma första gången liksom, haha. Än så länge är det lugnt!

Efter det skrittade jag ut på Tage, tjoho! Han har inte ridits ordentligt på typ två månader nu. Sjukt. Han var så himla pigg! Överskottsenergi deluxe, haha. Var spänd och tittig på det mesta, vilket enbart brukar bero på överskottsenergi ;) Han blev till exempel så otroligt rädd för Emma när hon gick ut från huset när jag stannade utanför stallet... Gubben ♥ Tog en liten trav också och han kändes väldigt fräsch, kul!

Focus och Boppen gick en uteritt. Jag tog lite smyggalopp på Focus, det vill säga väldigt kort galopp så Boppen kunde trava utan problem ;) Annars bestod turen av skritt och trav. Boppen kändes fräsch sa Emma, kul! Tror att den här rehabiliteringen kan funka bra. Focus var superfin idag. Lugn, men pigg och framme för skänkeln. Han stod och sov i stallet innan, helt lös. Sådana här dagar uppskattar jag enormt!

Bella fick gå lite tömlongering och jäklar vad fin hon var! Syntes att hon orkade mycket mer än vad hon gjorde sist Emma tömlongerade henne. Så kul!

Guldpållen ute på tur ♥

/ Anna
Kommentarer
Cecilia säger:

Kul att gå in här på bloggen och läsa om era fantastiska hästupplevelser när jag själv inte kan rida aktivt. ;)
Underbart att få ta del av något häst relaterat i någon form.

2018-10-24 | 20:52:13
Bloggadress: http://www.ceciliajohansson.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: