Grå måndag

Hej på er! Denna dagen har minst sagt varit grå, regnig och blåsig. Som tur är livar träden upp tillvaron lite med sina gula, ljusgröna och oranga blad. Några röda finns häromkring också, men inte alls så mycket. Lite synd, för jag älskar när bladen blir knallröda!

Idag red vi ut en sväng med Bella och Boppen. Boppen rehabas ju nu för sin skada, så det blev en lugn tur i skritt och trav. Trav blev det bara lite kortare intervaller. Boppen kändes ändå ganska mjuk, så det var kul! Håller tummarna för att han kommer att bli bättre. 
Bella var superfin med Emma idag. Riktigt mjuk, framme för skänkeln, tog alla förhållningar/samlingar och var bara sådär jätteduktig. Så roligt! Inte en tillstymmelse till trötthet hos lilla damen, haha. Kanske en ändå kan förvänta sig efter två träningsdagar, men icke. 

Focus och Tage fick sig en promenad på typ 45 minuter. Jag hade tänkt rida ut, men det blåste lite för mycket för att jag skulle våga göra det själv med Focus. Måste ju börja någonstans, och kriget mot blåsten samtidigt som vi rider ut får helt enkelt ske lite senare, haha. Mysigt var det i alla fall! 

Känns helt sjukt att detta inte var för så himla längesen. Tiden går så himla fort, klyschigt nog!

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Ojojoj vad långgrunt det ser ut!

2018-10-08 | 20:41:56
Marielle säger:

Det är så lustigtdet där med årstiderna 🤔 när det är sommar känns det som att det aldrig har varit vinter och tvärtom! ☀️❄

2018-10-09 | 07:35:05
Bloggadress: http://www.nouw.com/mariellefriman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: