Gårdagens och dagens pållar

Igår stod motionerandet av hästarna på mig, eftersom Emma mår som hon mår. Jag började med att hoppa Bella, eftersom jag kanske kommer att tävla henne på lördag. Japp, bara att tuta och köra tydligen! Nej, det ska såklart bli himla kul, men jag känner mig sjukt ringrostig eftersom jag inte hoppat någonting knappt det senaste. 

Vi ställde upp en liten enkel bana på fyra hinder. Ett relaterat avstånd på 21,5m(5 galoppsprång) och två snett igenom bara. Först kändes det hur bra som helst, när vi tränade på att få in lite fler språng på lägre höjd på det relaterade avståndet. Men sen när jag skulle sätta lite mer tävlingsgalopp i henne så blev det lite pannkaka först, haha. Hon hoppar verkligen i ALLA lägen. Jag satte henne riktigt i skiten till en oxer, men hon bara ploppar över som ingenting. Tog 5,5 galoppsprång till räcket som hon rev. men ändå försökte ta sig över. Så himla ambitiös tjej alltså, förlåt för att matte inte kan rida alla gånger ♥ 
Sen skärpte jag till mig lite, hittade den rätta galoppen och då flöt det på betydligt bättre. Hoppade bana på 90-1m, så Emma tycker att jag ska köra på 90cm på lördag. Ska erkänna att jag antagligen kommer vara skitnervös, haha. Vet att hon fixar det som ingenting, bästa Bellisen ♥ 

Tage och Focus fick promenera en sväng. Emma var faktiskt snäll och gick med mig, och tog Focus. Vågar inte gå med de två samtidigt, själv ;) Vi lunkade på i lite långsam takt, och killarna skötte sig fint. När vi kom tillbaka så skulle jag ta in Boppen för ett bom-pass på banan, men han vägrade komma in. Då fick det vara, kände jag. Tråkigt, men vi får helt enkelt ta ett bom-pass imorgon istället :) 

Idag stod uteritt på schemat för Bella och Boppen. Jag fick sällskap av en kompis när jag red ut med boppen och Bella red jag ut själv och klättrade lite på. Båda skötte sig fint! Nu är vi påväg till grevagården för pay and ride med Focus. Håll tummarna för att det kommer gå bra för oss :) 

 
/ Anna 

Kommentarer
Erika säger:

Matshande grimor och grimskaft!

2018-10-17 | 07:54:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: