Fredag

God kväll! Jag har precis käkat en glamourös middag i form av Quorns nya f*skpinnar, mos, ärtor och remouladsås. Väldigt gott och jag kan rekommendera dem! Nu ska jag alldeles strax ner till soffan och bara chilla hela kvällen framför olika serieavsnitt som har släppts nu i veckan. Kan för övrigt varmt rekommendera Netflix nya dokumentärserie Hemsökt: Övernaturliga upplevelser. Jag blir typ aldrig rädd för skräckfilmer eller liknande, men denna är riktigt obehaglig. Har bara hunnit se de två första avsnitten dock, men hoppas att resterande håller samma nivå :) 

Idag hann vi motionera de tre hästarna som skulle motioneras innan ovädret drog in. Focus och Boppen gick i paddocken. Vi hade lagt fram bommar med ett par meters avstånd som både Boppen och Focus skrittade över. Focus gjorde det så himla avspänt och det märks att han blir mer och mer säker med bommarna. Boppen kändes kanonfräsch idag också. Jag har börjat rida lite enkla skänkelvikningar och skolor med honom i skritt, och han gör det så fint. Känns så mjuk och följsam i bogarna och flyttar sig så lätt för skänkeln. Det borde vara ett gott tecken på att han faktiskt rehabar sig bra. Focus var också fin idag och avslappnad från början. Det var mest den förvända högergaloppen som krånglade för Anna idag. Focus är ju gammal hopphäst så han vill gärna byta, och i synnerhet när han ska gå i höger förvänd då det är svårare för honom. Bara att träna vidare :) 

Tage gick en uteritt idag igen (såklart) och han hade skött sig bra, men var fortfarande ganska spänd pga sin överskottsenergi som han har fått nu när han har stått så länge. Anna sa dessutom att det känns när hon rider honom att han har gått upp i vikt för hans mage sticker ut ännu mer, haha. Jag som tyckte att han var bred nog att sitta på innan ;) 

 
Glöm inte att kika in här imorgon, för då kommer filmen från Focus hoppning upp, woho!

/ Emma
Kommentarer
Marica säger:

Ni har inte funderat på att piffa till bloggen lite med ny design osv? :D

Svar: Tiden finns inte just nu :)
Emma Elfstrand

2018-10-26 | 18:54:12
Bloggadress: http://minstalldagbok.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: